Mladší miniházená – ohlédnutí za uplynulou sezónou


Mladší miniházená – ohlédnutí za uplynulou sezónou
Trenéři našich nejmladších házenkářů hodnotí uplynulou sezónu.

V září 2016 jsme začínali se 4 hráči, protože 6 dětí odešlo do starší kategorie. Měli jsme obavu, že nebudeme mít s kým hrát nalosované soutěžní  turnaje. Díky propagaci házené na školách kolegy trenéry, rodiče dovedli své děti (nové zájemce o tuto skvělou hru) na náš trénink.

Nových hráčů přibylo postupně 10, ale 6 z nich vytrvalo do června a spolu se čtyřmi "ostřílenými" odehráli 15 soutěžních turnajů včetně velkolepého šestihodinového superfinále v Kostelci na Hané, které bylo vyvrcholením a zakončením sezóny, a odkud si kluci odnesli spoustu zážitků.

Naši mladší miníci, jak jim říkáme, se též zúčastnili v červnu třídenního turnaje Litovel Mini Cup pořádaného domovským oddílem, ve kterém bojovali s 10 družstvy z celé republiky a získávali cenné zkušenosti z velkého turnaje. Kluci si tento turnaj skvěle užili i proto, že organizátoři jim během tohoto házenkářského svátku připravili řadu atrakcí jako skákací hrad, kino, diskotéku a střílení na terč.

Obrázek

Na oddílovém zakončení sezóny jsme pasovali naše 4 nejstarší a nejlepší střelce a brankaře Luboše Pravdu, Matěje Číhala, Michala Kolečáře a Vojtu Látala na starší miniházenkáře a rozloučili se s nimi.

Adam Zatloukal, Jan Sedláček, Alex Dočekal, Honza Zajíček, Vojta Tyl, Martin Pospíšil a Adam Březina jsou těmi, které čeká další sezóna v dresech Litovle v kategorii mladší miniházené. Jsou zvědavi na nové kamarády a rádi je naučí hrát házenou.

Trenéři Svatava Rozsypalová a Jiří Kráčmar
11.7.2017 | admin | Přečteno: 822x

Facebook