2. liga staršího dorostu: Tatran Litovel - Sokol Juliánov 33:13 (17:8)


2. liga staršího dorostu: Tatran Litovel - Sokol Juliánov 33:13 (17:8)
V prvním domácím zápase 2. ligy st. dorostu jsme přivítali družstvo Sokola Juliánov.

Podle výsledků prvního kola se dalo očekávat naše  jednoznačné vítězství. Hosté dokázali držet krok asi do 6. minuty (5:4), potom skóre narůstalo až do poločasového výsledku 17:8.
Obrázek
Pavel Coufal při střelbě z křídla. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

Ve 2. poločase se naplno ukázala naše převaha, jelikož hosté nastoupili pouze se 6 hráči do pole a brankářem a v závěru dohrávali s jedním zraněným hráčem. S jednoznačným výsledkem jsme spokojeni, s výkonem hráčů už méně. Ke hře z minulého zápasu jsme se zdaleka nepřiblížili. Určitě na to má vliv podcenění soupeře a z toho pramenící laxnost při zakončování a snaha vymýšlet nesmyslné parádičky. Z toho pramenilo mnoho technických chyb, což by se nám mohlo v jiném zápase vymstít.

Kladem ale je, že se do zápasu více zapojili hráči z lavičky ( Faltýnek, Coufal, Nehanský), kteří se potřebují právě v takových zápasech vyhrát. Věřím, že v dalším utkání už kluci k zápasu přistoupí tak, jak se na naše družstvo sluší a předvedou maximální výkon.

Sestava: Pekař, Zatloukal - Čikl 8, Štencl 6, Chytil 6, Valouch 3, Hemelka 3, Faltýnek 2, Coufal 2, Protivánek 2, Vincour 1, Nehanský.
21.9.2017 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 1217x

Facebook