Starší i mladší žáci zvítězili v domácích zápasech


Starší i mladší žáci zvítězili v domácích zápasech
V neděli 22. října nastoupili ve sportovní hale v Litovli k dalším soutěžním utkáním starší a mladší žáci. Oběma našim týmům se dařilo a zaslouženě zvítězily.

Liga Olomouckého kraje starších žáků:

Tatran Litovel – Sokol Horka n.M.   55:10 (25:6)

Zápas starších žáků proti Horce n.M. měl zcela jasný průběh. Hosté si nedokázali poradit s vysunutou obranou Litovle, často ztráceli míče a naši hráči je za to nekompromisně trestali brankami z rychlých útoků. V 15. minutě Litovel vedla již 17:2. Obraz hry se ani poté nezměnil a házenkáři Litovle zaznamenali vysoké vítězství. Tímto utkáním starší žáci ukončili podzimní část krajské soutěže. Ze sedmi odehraných zápasů pět vyhráli a dva prohráli. Na konci listopadu čeká naše hráče kvalifikační turnaj Žákovské ligy.

Sestava a branky Litovle: Uhlár – Coufal 12, Růžička 12, Krejčí 9, Dubový 6, Spurný 5/1, Kubáček 4, Baciak 4, Stejskal 2, Maitner 1, Zemánek  

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

Tatran Litovel – Sokol Centrum Haná   22:19 (13:11)

V úvodních minutách zápasu proti celku Centrum Haná předváděli mladší žáci Litovle pohlednou házenou a brzy vedli 6:1. Poté ovšem polevili a soupeři se podařilo vyrovnat. V závěru první poločasu domácí hráči opět zabrali a vytvořili si náskok dvou branek. Druhý poločas nabídl vyrovnanou hru a mírné vedení si naši házenkáři udrželi až do konce zápasu. V útoku některým našim hráčům chybí odvaha do zakončení a raději přihrávají, jiní jsou naopak někdy zbytečně zbrklí. Dobré a špatné okamžiky se střídaly také v obranné činnosti.

Sestava a branky Litovle: Vykydal, Doležal – Zifčák 7, Ryzí 6/1, Najer 3/1, Pavlík 2, Válek 2, Vašíček 1, Kalousek 1, Urban, Heibel, Vogl, Matečka, Rosík

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.
26.10.2017 | Michal Baránek | Přečteno: 573x

Facebook