Starší miniházená: Zhodnocení podzimu a závěrečné turnaje v Holešově a ve Velké Bystřici


Starší miniházená: Zhodnocení podzimu a závěrečné turnaje v Holešově a ve Velké Bystřici
Od zahájení podzimní sezóny uplynuly 4 měsíce, které jsme zahájili letním soustředěním na konci měsíce srpna. K ročníkům 2007 se přidali i 4 hráči ročníku 2008, kteří se v průběhu přípravy krásně dorovnávali s o rok staršími spoluhráči.

Protože v soutěži jsme byli povinni hrát osobní obranu, zaměřili jsme tréninky na tento systém a hlavně jsme podporovali individuální činnosti jednotlivců, přihrávky a rychlost. Kluci se pomaličku s tímto systémem tréninků ztotožňují a hlavně se snaží plnit naše tréninkové úsilí. Jelikož jsme hráli veškerá utkání bez počítání skoré, trochu nám připadalo, že kluci trochu ztrácejí motivaci, proto jsme museli vyrazit koncem roku na turnaje kde jde o výsledek, abychom jim motivaci opět zvedli.

Tak jsme 3.12. zavítali na pozvání do Holešova, na mikulášský turnaj, kde probíhal turnaj 4+1 každý s každým. Bylo to pro nás něco trochu jiného, nejenom, že jsme hráli s kluby jiného kraje, ale setkali jsme s osobní obranou, která se ve Zlínském kraji nehraje celoplošně, ale od poloviny soupeře, což nám zprvu dělalo trochu problém, ale kluci se postupně v průběhu turnaje adaptovali. Myslíme si, že jsme na první turnaji s počítáním skoré udělali velmi dobrý dojem, nejen předvedeným výkonem, s nímž jsme byli spokojeni i my trenéři, ale také s výsledkem, které nás posadilo na 2. místo z 6 zúčastněných družstev.
Litovel-   Luhačovice19:19
Litovel-   Bystřice pod Hostýnem „A“ 17:14
Litovel-   Holešov „B“23:9
Litovel-   Holešov „A“21:22
Litovel-   Bystřice pod Hostýnem „B“30:3

Sestava: Parlagi František 3, Číhal Matěj 5, Vydra Pavel 20, Valouch Martin 28, Pravda Lubomír 6, Stejskal Štěpán 16, Vašíček Tomáš 12, Látal Vojtěch 10, Satora Matěj 10.

Za dalších 14 dní tj. 16.12. jsme vyrazili do Velké Bystřice na Nutrend Cup 4+1, kde jsme hráli opět systémem každý s každým a to hned 7 utkání. Systém hry byl v prvním poločase osobní obrana a následně v druhém poločase obrana zatažená. S trochou překvapení jsme na tomto turnaji trochu zaváhali s osobní obranou, ale v druhém poločase jsme předváděli mnohem lepší výkon, jelikož jsme posledních pár tréninků tomuto systému obrany věnovali vetší pozornost. I přes všechny nepovedené okamžiky na tomto turnaji, jsme opět předváděli disciplinovaný výkon a skončili na krásném 4. místě.
Litovel-   Rožnov pod Radhoštěm21:15
Litovel-   Velká Bystřice „A“17:21
Litovel-   Velká Bystřice „B“24:11
Litovel-   Sokol Telnice21:31
Litovel-   Kostelec na Hané20:8
Litovel-   Dukla Praha15:21
Litovel-   Hostivice26:19

Sestava: Parlagi František, Vydra Pavel, Valouch Martin, Satora Matěj, Stejskal Štěpán, Pravda Lubomír, Vašíček Tomáš, Pospíšil Vít, Kolečář Michal, Zatloukal Adam

Obrázek


Závěrem bychom chtěli říci, že kluci se velmi snaží, ale drobné chyby budeme neustále opravovat a zdůrazňovat. Pro další část sezóny máme připraveno několik turnajů nejen systémem 4+1, ale chceme pomalu připravovat tým na šestkovou házenou, kde máme ke konci března domácí turnaj a posléze i velký turnaj v Praze, na které se chceme velmi dobře připravit.
Trenéři Martin Zifčák a Jiří Klanica  
5.1.2018 | Radovan Šimek | Přečteno: 1960x

Facebook

Partneři: