Mladší žáci získali na turnaji v Žeravicích 2. místo


Mladší žáci získali na turnaji v Žeravicích 2. místo
V sobotu 24. února se družstvo mladších žáků vypravilo na turnaj do Žeravic, kde se postupně utkalo s týmy DHK Olomouc, SK Žeravice, TJ Holešov a Cement Hranice.

V prvním zápase se naši hráči postavili proti děvčatům ze Zory Olomouc. V úvodu utkání se holky bez problémů dostávaly přes naši obranu a za pět minut vedly už 6:0. Pak se již konečně rozehráli také házenkáři Litovle, vyrovnali hru a postupně stáhli náskok soupeřek na dva góly. Vyrovnaný souboj pokračoval také ve druhém poločase. V závěrečných sekundách zápasu naše družstvo neproměnilo šanci na vstřelení gólu a děvčata vyhrála úvodní souboj o jedinou branku.  

Následující zápasy již měly z našeho pohledu mnohem lepší průběh. Využívali jsme jednoduchých ztrát míčů soupeře, dobře jsme bránili a dařilo se nám v útoku, kde se postupně prosadili všichni hráči.

V obranné činnosti musíme hodně zapracovat na bránění soupeřových křídel, jelikož z tohoto postu jsme dostávali většinu branek. Svým výkonem na střední spojce se blýskl Alex Heibel, který neúnavně pracoval jak v obraně tak i v útoku a byl po právu vyhlášen nejlepším hráčem týmu Litovle. Celé družstvo si zaslouží pochvalu za výbornou obranu a rychlé přechody do útoků. Naopak zapracovat bude třeba na spolupráci v postupném útoku.

Výsledky Litovle:
Tatran Litovel - DHK Zora Olomouc    14:15
Tatran Litovel - SK Žeravice    20:9
Tatran Litovel - Cement Hranice    22:7
Tatran Litovel - TJ Holešov    22:11


Sestava a branky Litovle:
Vykydal Adam - Pavlík Jakub (19), Heibel Alex (16), Ryzí Michal (14), Zifčák Adam (13), Kalousek Martin (8), Válek Šimon (6), Rosík Roman (1), Urban Martin (1)
28.2.2018 | Michal Baránek | Přečteno: 909x

Facebook