Mladší dorostenci dostali lekci v Kopřivnici, ostatní týmy mládeže zvítězily


Mladší dorostenci dostali lekci v Kopřivnici, ostatní týmy mládeže zvítězily
Druhým hracím víkendem pokračovaly soutěže žactva i dorostenců. Již v pátek hráli mladší dorostenci v Kopřivnici, kde je zkušenější a průměrně starší domácí hráči jednoznačně přehráli. Mladší i starší žáci naopak v prvních domácích utkáním publikum potěšili výhrami, stejně jako starší dorostenci v Žeravicích.

Sobotní utkání žáků již byly odehrány vzhledem studenému počasí v hale. Mladší žáci si připsali první výhru v sezóně, když porazili tým Centrum Haná A. Dobře zachytal  brankář Doležal a střelecky se dařilo tradičně především dvojici Najer a Zifčák, výborný výkon zaznamenal také David Hajíček.

Staší žáci si připsali již druhé vítězství v sezóně a ještě nepoznali porážku. Proti svému dříve mateřskému klubu Horce se dařilo opět Sebastianu Jánovi a vynikal také Patrik Gallas.

Mladší žáci: Tatran Litovel - Sokol Centrum Haná A 29:18 (17:11)
Sestava a branky: Doležal, Satora - Najer 10/1, Zifčák 7/1, Hajíček 4, Valouch 3, Vašíček 3, Čunderle 1, Vydra 1, Stejskal, Švancer, Urban.

Obrázek
Mladší žáci zvítězili na Sokolem Centrum Haná. Foto: Radovan Šimek. Více foto ve fotogalerii.


Starší žáci: Tatran Litovel - Sokol Horka n.M. 29:24 (16:15)
Sestava a branky: Klanica - Ján 11, Gallas 8/1, Maitner 3, Molnár 3, Ryzí 3, Válek 1, Bartoň, Heibel, Kalousek, Matečka, Zemánek.

Obrázek
Starší žáci porazili Sokol Horka nad Moravou. Foto: A. Hrachovinová. Více foto ve fotogalerii.


Mladší dorostenci podlehli již v pátek vysoko v Kopřivnici, jejíž zkušený tým ještě loni hrál první dorosteneckou ligu. Naši hráči tak získali ze zápasu důležité zkušenosti. Starší dorost si naopak suverénně počínal v Žeravicích i bez Marka Vincoura, který startoval za muže v Lovosicích. Střelecky se prosadila většina hráčů, ale vynikal s 9 brankami Jiří Protivánek. Svěřenci trenéra Petra Habermanna tak bezpečně zvítězili i v druhém utkání soutěže.  

Mladší dorost: KH Kopřivnice - Tatran Litovel 32:16 (16:10)
Sestava a branky: Dvorský - Ján 4, Stejskal 4/3, Kubáček 3, Spurný 2/1, Coufal 1, Gallas 1, Růžička 1, Dubový, Matuškovič, Moťka.

Starší dorost: SK Žeravice - Tatran Litovel 15:26 (7:16)
Sestava a branky: Dvorský, Pekař - Protivánek 9, Coufal 4, Čikl 4, Havlík 4/1, Valouch 3, Faltýnek 1, Spurný 1, Pospíšil.
1.10.2018 | Radovan Šimek | Přečteno: 1930x

Facebook

Partneři: