Již ve středu zabojují muži v TV utkání v Hranicích


Již ve středu zabojují muži v TV utkání v Hranicích
Extraligový kolotoč jede dál a dál velkou rychlostí. Ještě než se díky reprezentační pauze na čas zastaví, představí se tým Tatranu Litovel v předehrávce a navíc před televizními kamerami na půdě rozjetých Hranic. Na jeho očekávání k utkání jsme se zeptali Honzu Šmída.

Bodové konto házenkářů Tatranu Litovel, je zatím po pěti kolech neutěšené. Spousta hráčů sbírá své první extraligové zkušenosti a zatím nefunguje ani týmová "chemie". Do pozice lídra se nejvíce profiluje Honza Šmíd.
Obrázek
Takto se Honza Šmíd prodíral obranou Zubří. Foto: Pavel Štěpánek.

"Utkání v Hranicích bude nesmírně těžké. Hranicím se tenhle rok daří, navíc mají skvělého Kučerku v bráně a útok řídí zkušený Tůma, který tvoří hru pro Indráka a Mlotka," ohodnotil Honza Šmíd celek soupeře, v jehož dresu loni také hostoval.

A vzápětí připomněl problémy, které náš tým zatím pasují na chvost soutěže: "My nesmíme dělat takové množství technických chyb jako v předchozích zápasech a hrát koncentrovaně od začátku do konce. Šanci na dobrý výsledek máme, jen pokud se budeme držet pokynů trenéra a hrát konečně jeden za druhého a rvát se od začátku do konce", burcoval hráč, který se po zápase s Jičínem v rozhovor pro Olomoucký deník rozpovídal také o začátku sezóny a srovnal bojovnost týmu s érou před 4 lety, kdy lídrem byl David Juříček.  

Utkání v Hranicích bude v přímém přenosu vysílat Česká televize na kanálu ČT Sport ve středu 10. října ve 20:05, přesto si nenechte ujít souboj na živo a přijeďte povzbudit naše hráče k lepšímu výkonu přímo do Hranic.
9.10.2018 | Radovan Šimek | Přečteno: 991x

Facebook