Mládežnické týmy Litovle o víkendu vítězily


Mládežnické týmy Litovle o víkendu vítězily
Uplynulý víkend byl pro naše mládežnické týmy uspěšný. Mladší žáci, mladší dorostenci i starší dorostenci své soutěžní zápasy vyhráli. Utkání starších žáků bylo odloženo.

Turnaj mladší miniházené:

Druhé kolo podzimní části soutěže mladších miniházenkářů se uskutečnilo v Litovli na hale ZŠ ul. Vítězná. Turnaje hraného bez počítání skóre se zúčastnila 4 družstva, Hranice A, Hranice B, Litovel a Velká Bystřice. Utkání již tradičně odpískali místní dorostenci. Děti předvedly pěknou házenou, přestože většina z nich má za sebou pouze několik tréninků. Nikdo nebyl zraněn a turnaj proběhl bez problémů. Součástí turnaje byly také dovednostní soutěže připravené domácími pořadateli.

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


Turnaj starší miniházené:

Turnaj druhého kola se konal v hale ZŠ Vítězná v Litovli. Startovaly celky Tatranu Litovel, DHK Litovel, a Kostelce n.H. A a B. Hrálo se bez počítání skóre. Průběh turnaje byl bez komplikací, z tribun bylo slyšet pouze povzbuzování. Funkce rozhodčích zastali hráči extraligového celku Tatranu Litovel a zvládli to výborně. Žádné zranění nebylo hlášeno. Po turnaji všechna družstva obdržela drobnou odměnu od pořadatelů.

Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

DHK Zora Olomouc – Tatran Litovel   14:24 (5:14)

Přestože mladší žáci své utkání proti dívčímu týmu Zora Olomouc jasně vyhráli, jejich výkon nebyl optimální. Naši házenkáři hráli málo důsledně, dělali hodně chyb na obraně a přímo tragická byla střelba z křídel. Naopak pochvalu si zaslouží hra v úseku s osobní obranou a výkon brankáře Matěje Satory, který si na své konto připsal také chycený 7m hod. Střelecky se standardně nejvíc dařilo dvěma starším klukům, Adamovi Zifčákovi a Vašku Najerovi, ale herně nezaostávaly ani ostatní spojky. Tým mladších žáků čeká na tréninku stále spousta práce, je třeba cvičit střelbu křídel a věnovat se hře v obraně, která byla před měsícem doménou našeho družstva.

Sestava a branky Litovle: Doležal, Satora – Zifčák 10, Najer 9/1, Hajíček 2, Vašíček 1, Vydra 1, Valouch 1, Pospíšil, Stejskal, Čunderle  

2. liga mladších dorostenců :

Tatran Litovel – SKH Polanka n.O.   38:35 (21:15)

Z vítězství se mohli radovat také mladší dorostenci, kteří porazili tým Polanky nad Odrou. V desáté minutě utkání náš tým ještě prohrával o 4 góly. V druhé části prvního poločasu ovšem utkání otočil a o přestávce vedl o šest branek. V druhém poločase soupeř pomalu náskok hráčů Litovle stahoval a několikrát se dokonce přiblížil na rozdíl jednoho gólu. Litovelští házenkáři si však své vítězství nakonec uhlídali.  

Sestava a branky Litovle: Dvorský – Stejskal 8/2, Coufal 7, Ján 7, Spurný 5, Růžička 4, Kubáček 4, Dubový 3, Moťka, Gallas, Maitner, Bábek  

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


2. liga starších dorostenců :

Tatran Litovel – TJ Dolní Cerekev   38:21 (17:10)

Velice suveréně si zatím počínají starší dorostenci. Také ve svém třetím zápase svého soupeře jasně přehráli a vedou druholigovou tabulku.  

Sestava a branky Litovle: Pekař 1, Dvorský – Coufal 8, Čikl 8, Havlík 7, Protivánek 5/2, Pospíšil 3, Valouch 2, Knápek 2, Spurný 1, Faltýnek 1, Vincour
11.10.2018 | Michal Baránek | Přečteno: 1312x

Facebook

Partneři: