Mladší žáci se o víkendu zúčastnili turnaje v Plzni


Mladší žáci se o víkendu zúčastnili turnaje v Plzni
Ve dnech 2.-4. listopadu se družstvo mladších žáků Tatranu zúčastnilo 1. ročníku turnaje o pohár ředitele Škody Plzeň J.S  a.s. Na turnaji nás čekalo celkem 7 utkání, vesměs se soupeři, které během roku nepotkáme.

Prvním soupeřem a to v pátek jediným, nám byl celek Horky nad Moravou, se kterým se paradoxně opravdu v letošní sezoně nepotkáme. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a rychle jsme si budovali výsledkový náskok a na konci prvního poločasu jsme vedli o 5 branek. Ve druhém poločase došlo k podcenění soupeře a ztrátě vysokého vedení a až do konce jsme se báli o výsledek. Vedení jsme nakonec udrželi a vyhráli o jednu branku.

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


Během sobotního dopoledne nás čekaly dva celky Dukly Praha. Obě utkání měla vysoké tempo a nasazení, přesto jsme obě utkání prohráli o 2 branky. V prvním utkání nás srazilo neproměňování jasných brankových příležitostí. Ve druhém utkání nás trápila častá vyloučení. Také jsme hráli skoro 2 minuty ve 4 hráčích. Celek Dukly tohoto úseku využil a vrátil se do zápasu, který nakonec dotáhl do vítězného konce.

Poobědové utkání s domácím celkem Plzně se nám vůbec nepovedlo a prohráli jsme vysokým rozdílem. V posledním utkání sobotního dne nás čekal celek Zruče nad Sázavou. Soupeř nás v tomto utkání překvapil kvalitní hrou na 2 pivoty, se kterou si kluci nedokázali poradit. V druhém poločase jsme zlepšili hru v útoku i v obraně, ale na soupeře to nestačilo.

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


V poslední den turnaje nás čekala dvě utkání. První pro nás vydařené s celkem Šťáhlav, kde jsme předváděli hru, se kterou jsme na turnaj byli připraveni. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce. V posledním zápase nás čekal již tradiční soupeř z Chodova. Do utkání jsme vstupovali s vidinou kvalitního výkonu z předešlého utkání, ale přišlo velmi hořké zklamání. Vůbec se nedařilo našim hráčům zakončovat a soupeř byl efektivnější v koncovce a navyšoval svůj náskok. Utkání jsme korigovali lehce v druhém poločase, ale na dotažení to nestačilo.

Nakonec jsme se dvěma vyhranými zápasy skončili na 7. místě. Přesto z turnaje neodjíždíme bez úspěchu. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen náš Vašek Najer a my mu gratulujeme.

Obrázek
Více foto ve fotogalerii.


Výsledky Litovle:
Litovel   - Horka nad Moravou 18:17
Litovel   - Dukla 1                   16:18
Litovel   - Dukla 2                     10:12
Litovel   - Plzeň                             5:17
Litovel   - Zruč nad Sázavou         14:17
Litovel   - Šťáhlavy                       17:15
Litovel   - Chodov                         13:17


Sestava a branky Litovle:
Doležal, Satora - Pospíšil 2, Hájíček 8, Vydra 7, Švancer, Valouch 3, Urban 1, Stejskal, Najer 46, Čunderle 4, Zifčák 21, Parlagi 1

Trenéři:
Klanica, Zifčák
6.11.2018 | Michal Baránek | Přečteno: 1213x

Facebook

Partneři: