Obě dorostenecká družstva zvítězila na hřištích soupeřů, starší mini se představila doma


Obě dorostenecká družstva zvítězila na hřištích soupeřů, starší mini se představila doma
O víkendu si starší i mladší dorostenci připsali na svá konta další vítězství. Dařilo se také miniházenkářům.

Turnaj starší miniházené:

Starším miniházenkářům se nedělní turnaj pořádaný v litovelské sportovní hale klubem DHK Litovel povedl. Soupeři nám tentokrát byla družstva domácího DHK Litovel, dvě družstva Zory Olomouc a HBC Olomouc B. Hrát přišlo všech našich deset kluků, kteří chodí pravidelně trénovat. Sice si nezahráli až tolik minut na hřišti jako jindy, o to víc byli čerství na správné plnění natrénovaných dovedností. A to se myslím dařilo. Především si hráči začínají automatizovat pohyb a postavení na hřišti a tím získávají velký prostor a dobré šance v útoku. Obranná činnost se nám zatím daří tak nějak sama a proto se začínáme zaměřovat také na spolupráci dvojic i celé čtveřice v útoku. Pochvalu dnes zaslouží všichni a to včetně rodičů a dalších rodinných příslušníků hráčů, kteří je příkladně a v hojném počtu povzbuzovali. Jediné, co nám dnes dělalo větší problémy, bylo chytání míčů. Již před nějakými 20 lety říkával trenér Sitár „Největším nepřítelem litovelských házenkářů je míč“ a tak nás čeká ještě velké úsilí, abychom udělali výjimku z tohoto pravidla.

Obrázek


2. liga mladších dorostenců:

Házená Paskov – Tatran Litovel   22:37 (11:20)

Mladší dorostenci se představili na půdě týmu Házená Paskov a již od úvodu zápasu jistě směřovali k dalšímu přesvědčivému vítězství.

Sestava a branky Litovle: Dvorský 1/1, Bábek – Spurný 10/3, Coufal 7, Faltýnek 5, Růžička 4/1, Stejskal 4/1, Kubáček 3, Dubový 2, Matuškovič 1

2. liga starších dorostenců:

Tatran Bohunice – Tatran Litovel   31:34 (18:14)

Mnohem více se natrápili starší dorostenci v Bohunicích. Po prvním poločase dokonce prohrávali o čtyři branky, ale také oni se mohli nakonec radovat z vítězství.

Sestava a branky Litovle: Pekař, Dvorský – Čikl 10, Coufal P. 8, Havlík 4, Knápek 3, Spurný 3, Valouch 2, Pospíšil 2, Růžička 2, Faltýnek, Coufal M., Stejskal
28.11.2018 | Michal Baránek | Přečteno: 1099x

Facebook

Partneři: