Starší miniházené si zahrála na turnaji v hale v Senici na Hané


Starší miniházené si zahrála na turnaji v hale v Senici na Hané
V sobotu 23. února startovali hráči starší miniházené na turnaji v Senici na Hané, pořádaným Sokolem Horka nad Moravou. Tentokrát sestavu tvořili především hráči, kteří nebyli před měsícem na turnaji v Kostelci na Hané.

Šestice hráčů si tak do sytosti zahrála. Ačkoliv se turnaj hrál s počítáním skóre, vůbec jsme si jej nevšímali. Cílem bylo, aby se tito hráči, kteří vesměs hrají házenou přibližně jeden rok nebo méně, učili prosazovat se i v utkání, zjistili na jaké úrovni jsou soupeři a tedy, co musí zlepšit na tréninku.

Postupně jsme se utkali s celky pořádající Horky nad Moravou, nového oddílu HFP Prostějov, Sokola II Prostějov a HBC Olomouc. A podnětů pro zlepšení v tréninku mají hráči samotní i trenéři dostatek. Tradiční oporou v sestavě byl Vojta Látal a výrazně se během turnaje zlepšovali i Adam Zatloukal, Ondra Fidler, Dominik Hrabáček, Ríša Horák a Adam Březina.

Poděkování patří také rodičům, kteří naše hráče podporovali.

V březnu čeká hráče starší mini nabitý program. Nejprve v neděli 3. března domácí turnaj v šestkové miniházené 2Seasons Cup, 9. března turnaj v Prostějově, o víkendu 16.-17. března nás čeká turnaj BoBo Cup ve Velké Bystřici a 23. března jedeme opět na turnaj v šestkové házené v Jičíně. A již 30. března již startuje krajská soutěž domácím turnajem.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
23.2.2019 | Radovan Šimek | Přečteno: 1058x

Facebook