Manažer Litovle Zmund: Chceme získat maximum z dvanácti bodů, které jsou v play out ve hře. Ale bude to těžké


Manažer Litovle Zmund: Chceme získat maximum z dvanácti bodů, které jsou v play out ve hře. Ale bude to těžké
Výchozí pozici do play out nemá Tatran Litovel snadnou. V tabulce je poslední, na předposlední Brno ztrácí propastných sedm bodů. Přesto jdou házenkáři Litovle do boje o záchranu odhodlaně a s hlavami nahoře. Na aktuální otázky odpovídal sportovní manažer klubu Karel Zmund.

Jak hodnotíte závěr základní části STRABAG RAIL Extraligy?
V posledním kole základní části STRABAG Rail Extraligy házené se našemu družstvu konečně podařilo získat další 2 body za druhé vítězství v soutěži, tentokrát na domácím hřišti proti Frýdku-Místku. V tomto utkání měli hráči Tatranu minimum technických chyb proti většině předcházejících střetnutí a konečně se podařilo zvládnout závěr zápasu a dovést ho do vítězného konce. Na rozdíl od utkání doma s Brnem a Hranicemi, kdy jsme neudrželi vedení a prohráli těsně o 1 branku v důležitých zápasech s ohledem na účast těchto týmů v play-out, což hrozně mrzí. Až poslední kolo základní části extraligy rozhodlo o čtvrtém družstvu pro play-out, kterým se stalo HC ROBE Zubří.

Obrázek


Jaké jsou šance do nadstavbové části play-out vzhledem k současnému postavení Litovle v tabulce?
Vzhledem k současnému postavení našeho družstva se ziskem 4 bodů a ztrátou 7 bodů na předposlední Brno jde Tatran do nadstavbové části play-out se snahou získat maximum z dvanácti bodů v šesti utkáních a pokusit se tak o udržení v soutěži, což bude velmi těžké.

Jaká jsou pak také očekávání a ambice do následujících týdnů v play-out?
Do následujících týdnů pro utkání play-out je nutný poctivý přístup k tréninkům a k přípravě na jednotlivá utkání, zúročit tak tréninkovou snahu družstva a trenéra Ivo Vávry o co nejlepší výsledky s cílem záchrany extraligy v Litovli.
25.3.2019 | admin | Přečteno: 627x

Facebook

Partneři: