1. liga mužů: 1.HK Dvůr Králové n.L. - Tatran Litovel 24:24 (13:11)


1. liga mužů: 1.HK Dvůr Králové n.L. - Tatran Litovel 24:24 (13:11)
V 7. kole první ligy mužů náš celek remizoval na horké půdě Dvora Králové nad Labem 24:24. Ve vyrovnaném utkání se střelecky nejvíce prosadila naše pravá křídla.

Náš tým si z počátku utkání vypracoval velmi dobrý náskok 6:2, když prvních 5 branek vstřelil Franta Geist. Náskok se však trestuhodně do 15 minuty nedůslednou obranou a neproměněnými šancemi stihl promarnit. O poločasovém výsledku rozhodly poslední minuty, které jsme odehráli díky nedisciplinovanosti a faulech na brankovišti oslabeni, také částečně o 2 hráče, a domácí dokázali 4 brankami obrátit vývoj skóre na 13:11 ve svůj prospěch.    

Obrázek
Desetigólový střelec utkání Lukáš Picha. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


V bouřlivé atmosféře jsme dokázali ve druhém poločase srovnat během deseti minut skóre, jenže ani jeden soupeřů se pak ve skóre nedokázal odtrhnout na více jak 2 branky. Do koncovky utkání vstupoval náš celek vedením o 2 branky, jenže domácí Lukáš Picha 2 brankami srovnal. David Barabáš ještě proměnil sedmičku, ale Martin Picha rychle zareagoval brankou z náskoku. Hanáci měli ještě 2 střelecké pokusy z křídel, které ale kryl domácí Babčaník a ačkoli jsme měli po uplynutí času utkání výhodu volného hodu, pokus Davida Růži v těžké střelecké pozici domácí hráči zablokovali. Oba soupeři se tak rozešli smírně 24:24.

Obrázek
V proskoku litovelský David Růža. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Sestavy a branky:
1.HK Dvůr Králové n. L.: Babčaník, Jerie - Picha L. 10, Etrich 4/4, Groh 3, Voňka 3, Kirschbaum Jakub 2, Piha M. 1, Brzlínek, Šturm, Kirschbaum Jan, Šeba, Kulhánek, Bonaventura, Pavelka, Fiedor,  

Tatran Litovel: Juráš, Navrátil - Geist 8/2, Barabáš 5/2, Coufal 2, Kawulok 2, Prošvic 2, Růža 2, Jindra 1, Kuchař 1, Protivánek 1, Číhal, Havlíček, Macek, Pohlmann, Smékal.
13.11.2019 | Radovan Šimek | Přečteno: 922x

Facebook