Mladší dorost: Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 27:26 (12:11)


Mladší dorost: Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 27:26 (12:11)
V pátém kole jarní části soutěže jsme doma hostili družstvo Velké Bystřice. Náš výkon si spíše zasloužil remízu, ale štěstí bylo více na straně domácích, dva body zůstaly doma.

První část poločasu byla jednoznačně v režii našich hráčů, kdy jsme vedli rozdílem až čtyř branek. Do konce poločasu se soupeř dostal do dobré střelecké kondice a poločas skončil rozdílem pouze jedné branky v náš prospěch. V této části hry byla střelecká potence rovnoměrně rozdělena mezi Konšela, Gottfrieda, Šmída, Janáčka  a Vobořila.  Herně bylo na naší straně nejvíce pochybení v obraně.

     Druhý poločas se rozdíl vstřelených branek pohyboval v rozdílu jedné až dvou branek k dobru oběma soupeřům. Stejný střelecký apetit si udržel Konšel, Janáček i Vobořil. Za očekáváním z prvního poločasu zůstal Gottfried. Veliký střelecký podíl na výsledku druhého poločasu a tedy i celého utkání měl Šmíd se vstřelenými sedmi brankami v této části hry.

    Celkově lze hodnotit utkání jako velmi slabé v naší obraně, kdy jsme nedostatečně zdvojovali obranu a tím nechávali dostatek místa pro proskoky útočníků, kteří již za naší obranou proměňovali většinu střeleckých pokusů. Střelecky se nám nepodařilo proměnit během celého zápasu devět vyložených střeleckých pokusů, kdy byl střelec sám před brankařem a branku nevstřelil. Realizace těchto zmařených pokusů by rázně postrčila skóre v náš prospěch.

Sestava/branky:  Šmíd 9, Vobořil 6, Janáček 5, Konšel 4, Gottfried 2, Hlavinka 1, Albrecht, Aleš, Sléha J., Šmoldas, Dokládal, Robenek.

Brankař: Krejčí

Trenér  Zmund Karel Ing., vedoucí družstva Müller Stanislav.
Zapsal Jiří Macek
29.3.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 792x

Facebook

Partneři: