St. dorost: Legata Hustopeče - TJ Tatran Litovel 26:41 (13:19)


St. dorost: Legata Hustopeče - TJ Tatran Litovel 26:41 (13:19)
Po týdenní přestávce zajížděl st. dorost do Hustopečí. Postavení domácích v tabulce dávalo tušit, že si připíšeme další dva body do tabulky.

Zápas se hrál v poklidném tempu, kterému přispěl i velmi dobrý výkon rozhodčích (Nehyba, Koval). Domácí drželi krok zhruba do poloviny 1. poločasu (6:6). poté naši hráči převzali iniciativu a zrychlením hry se nám podařilo vyhrát poločas o 6 branek (16:19).
Nástup do 2. poločasu jsme měli výborný. Díky výborné obraně jsme dovolili soupeři skórovat za prvních deset minut pouze jednou. Díky rychlým útokům náš náskok utěšeně narůstal. Kluci předvedli několik velmi pěkných nacvičených akcí ze kterých skórovali. Střelecky se dařilo pivotovi F. Sléhovi (9 branek), J. Rozsypalovi 6 a J. Antonovi 7. Výborně zahrál T. Macek, který připravil spoluhráčům několik vynikajících akcí. V obraně tradičně vynikal P. Raška. Solidní výkon podali i brankáři K. Dvořák a M. Sléha.

Sestava a branky:
M. Sléha, K. Dvořák - F. Sléha 9, J. Rozsypal 6, J. Anton 6, T. Macek 5, O. Vogl 5, J. Šmíd 4, P. Raška 4, P. Zapletal 2, J. Čapák, M. Spáčil
7.4.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 630x

Facebook

Partneři: