St. dorost: KH Zbrojovka Vsetín - TJ Tatran Litovel 31:27 (16:14)


St. dorost: KH Zbrojovka Vsetín - TJ Tatran Litovel 31:27 (16:14)
Zápas sezony se odehrál na půdě lídra soutěže ze Vsetína. Byl to přímý souboj o první místo v tabulce, zaručující postup do 1. celorepublikové ligy.

Na zápas jsme se poctivě připravovali a dal se očekávat vyrovnaný boj. Bohužel se v pátek na tréniku zranil brankář M. Sléha, takže jsme na zápas odjížděli poze s jedním golmanem, což se nakonec ukázalo jako rozhodující.
Zápas začal ve vysokém tempu a plném nasazení. Obě mužstva se střídala ve vedení a od 10. minuty jsme si dokonce udržovali 1 až 2 brankový náskok. V posledních 4. minutách jsme však dvěma zbytečnými vyloučeními dovolili domácím otočit skóre a poločas jsme prohráli 16:14.
Rozhodující pro vývoj zápasu bylo prvních 10 minut 2. poločasu. Soupeř tuto desetiminutovku vyhrál 6:1 a dalo se tušit, že je rozhodnuto. Kluci bojovali a dokázali náskok stáhnout na rozdíl 2 branek, ale soupeř si už výsledek pohlídal.
V prvním poločase podal výborný výkon K. Dvořák, který dokázal chytit i 2 sedmičky. Ve druhém poločase po sérii 6ti branek potřeboval vystřídat, ale byl jako golman jediný. Naopak ve druhém poločase se rozchytal k výbornému výkonu domácí brankář M. Věžník. V obraně opět vyčníval P. Raška, který dokázal výborně pokrýt nejlepšího střelce domácích a zároveň nejlepšího střelce soutěže L. Weintritta. Musím pochválit celé mužstvo za bojovný a hlavně kolektivní výkon, kdy dokázali pomáhat jeden druhému a na hřišti nechali srdce. Střelecky se nejvíc dařilo M. Konšelovi a J. Rozsypalovi (6). Teď se musíme v posledních 2 zápasech poprat o konečné 2. místo.

Sestava a branky: K. Dvořák - J. Rozsypal 6, M. Konšel 6, F. Sléha 4, J. Šmíd 3, T. Macek 3, P. Raška 2, J. Anton 1, R. Hejný 1, M Spáčil 1, P. Zapletal, J. Čapák, O. Vogl
17.5.2009 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 915x

Facebook