Starší dorost: TJ Cement Hranice - Tatran Litovel 26 : 20 ( 12 : 11 )


Starší dorost: TJ Cement Hranice - Tatran Litovel 26 : 20 ( 12 : 11 )
Na první utkání podzimního kola soutěže jsme zajížděli na hřiště soupeře. Ten byl tentokrát nad naše síly - body jsme domů nedovezli..

Začátek utkání patřil domácím, kteří byli rychlejší, dravější a přesnější. Naši hráči špatně bránili, v obraně si nepomáhali a tím soupeře pouštěli ke střelbě ze sedmi a osmi metrů přes obranu. V útoku jsme měli spoustu technických chyb. Celkové pojetí naší útočné hry bylo individuální, nehráli jsme kolektivně. Střelba byla ledabylá, buď do středu branky, nebo přímo do brankaře. Pokud jsme se dostali do střelecké šance, tak jsme trefovali tyče. Za první poločas jsme trefili tyč čtyřikrát. Posledních deset minut prvního poločasu jsme začali hrát kolektivněji a stáhli jsme výsledek poločasu na rozdíl jedné branky ve prospěch domácích.

     Druhý poločas se naše hra maličko zlepšila jak v útoku, tak v obraně a dokonce jsme stáhli v tu dobu šestibrankový náskok soupeře na dvě branky. Po několika vyloučeních na naší straně, až tři vyloučení hráči v rychlém sledu po sobě, se sice dobře rozchytal náš brankař, ale naši hráči neproměňovali vyložené střelecké šance. V tu dobu nám soupeř odskočil na rozdíl šesti branek, který udržel až do konce utkání.

Sestava/branky:  Anton 7, Šmíd 4, Čapák 3, Robenek 3, Sléha J. 1, Aleš 1, Gottfried 1, Albrecht, Dokládal, Navrátil
Brankáři: Sléha M, Krejčí

Trenér: Sitár Viliam
Hodnotil trenér Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
16.9.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 627x

Facebook