Starší dorost : Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 25 : 24 ( 8 : 12 )


Starší dorost : Tatran Litovel - SK Velká Bystřice 25 : 24 ( 8 : 12 )
V druhém kole podzimu jsme doma hostili naše známého soupeře, SK Velkou Bystřici. Soupeř byl po většinu zápasu  lepší než my, ale nasazení v konci zápasu nám přineslo první dva body.

Náš soupeř byl od počátku utkání lepší. Dobře kombinoval a zakončoval akce většinou proskokem  hráče mezi obránci, nebo obstřelem našeho hráče. Naše obrana byla proti tomuto způsobu hry bezbranná. Naše útočné kombinace vázly na přihrávkách, neuvolňování se bez míče a následně na špatné střelbě. Naše křídla nedokázala realizovat ani jeden rychlý útok, obránci soupeře se vždy stačili rychle vrátit.

     Druhý poločas začal obdobně. V další části hry naši hráči začali osobně bránit nejvíce proskakující střelce, obrana byla důraznější a kompaktnější i za cenu našeho vyloučení. V útočné části hry naši začali kombinovat křížení, přihrávat do pivota a hrát dohrávku do křídel. Podařilo se zahrát i  nacvičené odehrátí devítimetrového hodu a zakončit brankou.  Soupeř znejistěl, zahrál  několik útočných faulů - průrazů a také byl několikrát oslaben vyloučením. To vše nám pomohlo stáhnou soupeřův náskok asi pět minut před koncem utkání na rozdíl dvou branek. Začali jsme aplikovat osobní obranu  na dva protihráče, nebo jednoho osobně a jeden obránce vysunutý, a to se vyplatilo. Po chybách soupeře a  zásluhou našeho brankaře, který chytil  trhák a sedmimetrový hod jsme vyrovnali. V poslední minutě utkání náš soupeř chyboval, hodil míč do autu. Následoval náš útok a ten skončil našim devítimetrovým hodem. Tento hod naši hráči dobře postavili a pár vteřin před koncem utkání náš střelec Matěj Konšel proměnil. Na  protiútok soupeře již nebyl čas.

      Za poslední část zápasu je třeba naše družstvo pochválit. Nepodlehlo beznaději, udrželo tempo a v závěru soupeře přehrálo.

Sestava/branky:  Konšel 8, Anton 6, Gottfried 4, Šmíd 4, Sléha J. 2, Navrátil 1, Albrecht, Dokládal, Robenek, Čapák

Brankáři: Sléha M., Krejčí

Trenér: Sitár Viliam, vedoucí družstva Müller Stanislav
Hodnotil trenér Sitár Viliam, zapsal  Macek Jiří
16.9.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 659x

Facebook

Partneři: