Mladší miniházená: Turnaj v Prostějově


Mladší miniházená: Turnaj v Prostějově
K dalšímu turnaji jsme vyjeli v sobotu 10.10.2009 do Prostějova, kdy z očekávaných šesti družstev, dorazily jen čtyři - Senice na Hané, Litovel, Kostelec na Hané a domácí Prostějov

Jelikož v sobotu se vyplnily předpovědi meteorologů, přesunuli jsme se do prostějovské haly, kde byly v rychlosti dodělané dvě hřiště.
Hrálo se každý s každým a poté ještě o umístění.
Naši hráči první dvě utkání, s domácím celkem a s celkem z Kostelce, nehráli moc dobře, vázla střelba a v obraně si hráči moc nepomáhali. Brankáři se také moc nevyznamenali, ale jelikož chytali v širších brankách než jsou zvyklí, tak se dají přivřít oči.
Ve třetím zápase to už byla hra jiná. S celkem ze Senice jsme sváděli opravdu boj a skóre se neustále přelévalo, ale z vítězství se nakonec radovali hráči Senice.
Tudíž jsme skončili na 4.místě a čekal nás zápas o umístění a jelikož Senice, vyhrála pouze nad námi, tak nás čekal další boj s tím samým soupeřem.
Opět to byla bitva, jak se patří, naši střelci se činili a v obraně si dobře pomáhali, ale tentokrát jsme se z vítězství radovali my!

Výsledky:
Litovel - Prostějov   9:18
Litovel - Kostelec    4:11
Litovel - Senice      12:13 (6:5)
o umístění:
Litovel - Senice      18:17 (9:7)

Sestava a branky: Habermannová Klára, Navrátil Dominik - Valouch Vojtěch (29), Pinkava Vojtěch (10), Pekař Adam (3), Krejčí Adam, Hekal Antonín, Foretová Magdaléna (1)
12.10.2009 | Lenka Filipová | Přečteno: 913x

Facebook

Partneři: