Starší dorost: TJ Rožnov pod R. - Tatran Litovel 30:30 ( 17 : 17 )


Starší dorost: TJ Rožnov pod R. - Tatran Litovel 30:30 ( 17 : 17 )
V osmém kole podzimní části soutěže jsme zajížděli na hřiště soupeře z čela tabulky. I přes naši oslabenou sestavu jsme zabojovali a domů dovezli pěkný jeden bod za remízu.

Do Rožnova jsme jeli pouze se sedmi hráči a dvěma brankáři. Začátek utkání jsme nezvládli. Začali jsme obranou 0:6, v útoku hrou s jedním pivotem. V obraně jsme nestačili rychlonohému rozehrávači soupeře. Po jeho kličkách dohrával soupeř do křídla, kde byl robustní  střelec a zakončovali střelbou. Naše spojky začaly v útoku jako vždy mizernou střelbou přes obranu. Skóre se v tuto dobu vyvíjelo ve prospěch soupeře o 4 až 5 branek. Před koncem poločasu se nám začaly dařit dohrávky na pivota J. Antona, který proměňoval a dokonce jsme zahráli pár rychlých útoků !! Úplně v závěru prvního poločasu jsme po rozehrátí 9ti metrového hodu zahráli nádherný nához do brankoviště soupeře, který M. Konšel skokem do brankoviště dorážel. To nám i domácí diváci tleskali. Poločas se nám podařilo dohrát do nerozhodného skóre 17:17.

     V druhém poločase jsme změnili obranu. Na jejich rychlého rozehrávače jsme začali hrát osobní obranu a robustního křídelníka těsně bránit. Průběh utkání se tím naprosto vyrovnal. Rozdíl skóre se pohyboval o jednu až dvě branky na obě strany. V tomto průběhu domácí pár minut před koncem vedli o jednu branku. My jsme neproměnili útok a z následného protiútoku domácí získali 7 m hod. Náš brankář M. Sléha jej s klidem chytil a my v poslední minutě utkání zakončili útočnou akci brankou z křídla a vyrovnali na 30:30. Soupeř již neměl prostor pro další útok.

Za nasazení v zápase a dobrý výsledek na hřišti soupeře z čela tabulky je třeba družstvo pochválit.

Sestava/branky: Anton 12, Konšel 8, Gottfried 4, Janáček 3, Sléha J. 2, Čapák 1,   Aleš. /oficielní zápis utkání měl 8 chybných údajů/
Brankáři: Sléha M., Krejčí

Trenér Sitár Viliam, asistent tren. Sléha Zd., vedoucí družstva Sléha Ladislav Ing.
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
3.11.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 664x

Facebook