Starší dorost : Tatran Litovel - SHC Maloměřice 28 : 34 ( 14 : 17 )


Starší dorost : Tatran Litovel - SHC Maloměřice 28 : 34 ( 14 : 17 )
Poslední,  jedenácté, kolo podzimní části soutěže jsme hráli doma se soupeřem ze spodní části tabulky.  Přesto byl nad naše síly, body si soupeř odvezl.

K poslednímu utkání jsme nastoupili citelně oslabeni o M. Konšela  (nemoc), J. Albrechta (v rehabilitaci)  a J. Gottfrieda (bez RP po posledním utkání). V začátku poločasu jsme se soupeřem drželi krok, pak začala naše hra v útoku i v obraně upadat. V útoku spojky špatně zakončovaly  a když se míč dostal dohrávkou do křídel, rovněž se neproměňovalo. V obraně jsme nedokázali ubránit odblok pivota  a  křídla soupeře. První poločas jsme prohráli o tři branky.

     V druhém poločase jsme vzali jednu spojku soupeře na osobní obranu. V útoku se začalo dařit  dvojici rozehrávač pivot a k tomu naše spojky zlepšily střelbu. Dokázali jsme vyrovnat soupeřům náskok a dokonce jsme vedli o dvě branky. Následovalo vylučování za naši tvrdou hru a dokonce naše střední spojka J. Šmíd byl po třetím vyloučení diskvalifikován červenou kartou. Soupeř se vzchopil , vyrovnal stav a následně získal  čtyřbrankový náskok. V pěti hráčích jsme  neubránili soupeře, brankáři  střelbu proskakujících protihráčů nechytali. Konec utkání jsme dohráli v křeči, nic se nedařilo a ještě jsme technickými chybami ztráceli míče. Dva sedmimetrové hody na soupeřovu branku jsme neproměnili, takže soupeř v klidu kontroloval průběh utkání až do konce. Na našich hráčích byla znát únava a vyčerpání.

Sestava/branky: Anton 7, Janáček 6, Šmíd 5, Aleš 4, Robenek 3, Čapák 2, Sléha J. 1, Navrátil.

Brankáři: Sléha M., Krejčí.

Trenér Sitár Viliam, vedoucí  družstva Macek Jiří
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
26.11.2009 | Jiří Macek | Přečteno: 828x

Facebook