Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Cement Hranice 20 : 22 ( 11 : 10)


Starší dorost: Tatran Litovel - TJ Cement Hranice 20 : 22 ( 11 : 10)
V prvním zápase jarního kola soutěže jsme doma hostili druhé družstvo tabulky. Docela jsme si věřili, ale soupeř byl v závěru utkání více při síle a body nám odvezl.

Utkání jsme zahájili obranou 1:5 s tím, že vysunutý obránce bude pomáhat bránícím spojkám. Prvních 10 minut nám tato taktika vycházela. Soupeř špatně střílel ze spojek i křídel a naše spojky se střelecky prosazovaly. Skóre bylo v tuto dobu o 3 branky v náš prospěch. Jenže dalších 10 minut se situace změnila. Polevili jsme v obraně a v útočných fázích jsme neproměňovali šance jak ze spojek, tak z  pivota i křídel. Soupeř stav srovnal a jen díky našemu brankáři  nám neutekli o větší rozdíl branek. Do konce prvního poločasu jsme se se soupeřem táhali v rozdílu jedné branky. Poločas jsme vyhráli o jednu branku.

     Druhou část utkání jsme začali lépe než náš soupeř. Díky úspěšnosti našeho brankaře soupeř neproměňoval ani 7m hody a nechával se vylučovat. To nám vyhovovalo a my jsme do 20 té minuty druhého poločasu vedli o dvě branky. Posledních 10 minut utkání bylo pro nás kritických. Hráči začali ukvapeně střílet a neproměňovali, v obraně odpočívali, při kontaktech vznikaly hrubé fauly, za což jsme byli vylučováni. Přesto jsme křečovitě drželi krok se soupeřem. Ovšem v posledních minutách utkání naši hráči již nestačili fyzicky, někteří se báli chodit do poskoků a odevzdaně dohrávali utkání. Soupeř toho využil, dařili se mu rychlé útoky, na něž se naši obránci nestačili vracet. Soupeř vyrovnal utkání a v závěru dvěma rychlými útoky strhl vítězství na svoji stranu.

Sestava/branky: Konšel 7, Anton 4, Janáček 4, Albrecht 3, Sléha J. 2, Gottried, Robenek, Nedoma, Krejčí.
Brankář: Sléha Marek.

Trenér Sitár Viliam, ved. družstva Müller Stanislav
Hodnotil Sitár Viliam, zapsal Macek Jiří
17.2.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 930x

Facebook