Mladší miniházená - Turnaj 13.3.2010


Mladší miniházená - Turnaj 13.3.2010
Pro naše nejmenší házenkáře jsme připravili domací turnaj o 5 družstvech (Tatran Litovel A, Tatran Litovel B, DHK Vítězná Litovel, Kostelec na Hané a Uničov)

Výsledky:
Litovel A - Litovel B   13:14                      Uničov - Kostelec   11:12
Litovel A - Uničov      7:21                       Uničov - DHK Lit     17:10
Litovel B - Uničov      6:21                       Kostelec - DHK Lit   6:7
Litovel A - Kostelec    7:34
Litovel B - Kostelec    7:15
Litovel A - DHK Lit     12:14
Litovel B - DHK Lit      7:8

Pořadí turnaje: 1. místo - Kostelec na Hané (rozdíl skóre byl s druhým Uničovem stejný,ale vzájemný zápas posunul Kostelec na místo první), 2. místo - Uničov, 3. místo DHK Litovel, 4. místo Litovel B, 5. místo Litovel A

Nejlepším hráčem z družstva Litovel A byl vyhlášen Sklenář Tomáš a nejlepším hráčem z družstva Litovel B byl Valouch Vojtěch.

Z herního hlediska mohu okomentovat jen své družstvo - Litovel B.
V zápase s Litovlí A si hráči počínali velmi dobře a byla k vidění pěkná házená, a to i ze strany soupeře. Jako jediný zápas jsme tento dovedli do vítězného konce. Druhý zápas s Uničovem byl zcela v rukou soupeře, ale když vezmu na vědomí, že Uničov přivezl 4 hráče starší kategorie, tak hráči se nedali a bojovali až do konce. U třetího zápasu s Kostelcem špatný pohyb po hřišti a možná lehká únava znamenala vyšší rozdíl ve skóre a tedy prohru. V posledním zápase s DHK Litovel jsme prohrávali od začátku vždy o jednu branku, stále jsme se snažili dotahovat, ale nakonec jsme na výhru nedosáhli - prohra o jednu branku nás hodně mrzela.


Sestava a branky Litovle A: Habermannová Klára - Sklenář Tomáš (26), Foretová Magdaléna (5), Krejčí Adam (4), Coufal Martin (3), Finger Richard (2)

Sestava a branky Litovle B: Navrátil Dominik - Valouch Vojtěch (20), Pinkava Vojtěch (10), Bican Alois Romeo (2), Sedlář Šimon (1), Pekař Adam (1), Hekal Antonín

Celkově však turnaj hodnotím dobře, jsem ráda, že jsme mohly postavit dvě družstva a tedy každý hráč si zahrál delší dobu. Chci poděkovat všem hráčům, že přišli a do zápasů se snažili dát vše co umějí, všem rodičům za jejich podporu a zvláště rodičům, kteří se sponzorskými dary podíleli na udílených cenách.
27.3.2010 | Lenka Filipová | Přečteno: 929x

Facebook