Starší dorost: SHC Maloměřice - Tatran Litovel 28 : 39 (12 : 18)


Starší dorost: SHC Maloměřice - Tatran Litovel 28 : 39 (12 : 18)
V posledním soutěžním kole sezóny jsme zajížděli k soupeři z poslední čtvrtiny tabulky. Na podzim jsme s tímto družstvem doma podlehli 28:34. Proto jsme měli motivaci oplatit naši prohru z podzimu a někteří hráči byli střelecky při chuti, body domů vezeme.

I přes některé handikepované hráče z předchozích společenských akcí jsme s domácími hráli vyrovnané utkání pouze do jedenácté minuty prvního poločasu. Potom jsme trpělivě, ale stále soupeře tlačili dobrou střelbou spojek Konšela, Antona a Gottfrieda  do poločasu s rozdílem skóre o šest v náš prospěch.  Z křídel se mírně dařilo pouze J. Sléhovi a Albertovi. Ostatní se do střelby moc nepouštěli - škoda.

     Druhý poločas nám soupeř stačil kontrovat pouze do desáté minuty. Potom, stejně jako v první části hry, jsme několika brankami za sebou opět utekli soupeři na rozdíl osm branek. Posledních deset minut jsme soupeře decimovali šňůrou sedmi branek a dál na konečný rozdíl jedenácti branek.

     Přesto, že tento soupeř v současné kondici nebyl příliš velkou překážkou, někteří hráči ne a ne střelit branku. Nakonec se to až na Čapáka, který velmi ulevoval dříve zraněnému kolenu, podařilo všem.

     Tímto výsledkem si naše družstvo v tabulce po celé soutěži jen potvrdilo pěkné čtvrté místo. V předchozích ročnících by to ovšem takový úspěch nebyl, protože jsme vždy bojovali o místo první, tedy o postup do 1. ligy. S odchodem kanonýra Kubu Antona, možná Matěje Košela a brankaře Marka Sléhy do mužů, bude na ročníku 92 a mladších, aby ukázali zda se umí postavit ostatním soupeřům a vybojovat dobré výsledky a umístění.

Sestava/branky: Konšel 12, Anton 10, Gottfried 7, Sléha J. 3, Albrecht 2, Nedoma 2, Aleš 1, Navrátil 1, Robenek 1, Čapák.

Brankáři: Krejčí, Sléha M.

Trenér Sléha Zdeněk, vedoucí družstva Sléha Ladislav, Ing.
Zapsal Macek Jiří
12.5.2010 | Jiří Macek | Přečteno: 815x

Facebook