Středomoravská liga: Tatran Litovel B - Sokol Senice n. H. 44:25 (20:14)


Středomoravská liga: Tatran Litovel B - Sokol Senice n. H. 44:25 (20:14)
Páté kolo Středomoravské ligy mužů přineslo za krásného sobotního počasí 2.10.2010 utkání B týmu s naším nejbližším soupeřem ze Senice na Hané. Podmínky tréninku a kvalita hráčů obou celků se ve výsledku jasně projevila a naši hráči si navíc s chutí zastříleli.

Prvních 20 minut utkání bylo vyrovnaných (11:9), když jsme branky stříleli úspěšně, ale nedokázali jsme příliš ubránit. Sice jsme šli s útočníky soupeře včas do kontaktu, ale nechávali jsme je útočné akce dohrát až na brankoviště. Seničtí zakončovalo často z křídel a také po faulech ze sedmiček. Závěr poločasu už byl o poznání lepší.

Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem ještě více zlepšit obranu a zahrát nějaké pěkné akce v útoku. To první se víceméně dařilo, když jsme již nenechávali po kontaktu soupeře zakončovat. Jedinými hrozbami v senickém týmů byl Dolák na středu a Husička na levé spojce. Útočná fáze mohla být ještě lepší. Poměrně málo se do hry dostaly křídlo a spolupráce spojek nebyla také ideální.

Přesto jsme zvítězili 19brankovým rozdílem a dostatečný prostor dostali všichni hráči. Ze začátku se příliš nedařilo K. Dvořákovi v brance, ale nakonec i on dobrými zákroky přispěl k vysoké výhře. Brankově se nejvíce prosazoval J. Anton, velmi dobře odehrál na spojce Jakub Rozsypal, standardně dobré výkony podali J. Gottfried, J. Sléha a J. Albrecht.

Další utkání odehrajeme opět na domácím hřišti na Sokolovně v sobotu 9.10.2010 v 11 hodin proti poslednímu celku soutěže z Uherského Hradiště.

Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Dvořák - Anton 8/1, Gottfried 6, Albrecht 5, Rozsypal 5, Sléha J. 5/1, Šimek 3, Škrabal 3, Čapák 2, Habermann 2, Sléha F. 2, Spáčil 2, Čtvrtníček 1. Trenér: Sléha L.

Sokol Senice n. H.: Dolák 8/3, Husička 5,  Hynek M. 2, Moťka 2/1, Hlavika 3, Maksant 1, Outrata 1, Kopecký 1/1, Řezník 1, Hynek S. Továrek. Trenér: Hlavinka R.

Rozhodčí: Staněk - Macharáček
Sedmičky: 2/2 - 5/5
Žluté karty: 2 - 2
Vyloučení: 2 - 1
Diváků: 50
5.10.2010 | Radovan Šimek | Přečteno: 1025x

Facebook

Partneři: