Mladší miniházená - turnaj v Litovli 10.10.2010


Mladší miniházená - turnaj v Litovli 10.10.2010
V neděli 10.10. jsme se sešli ve sportovní hale opět na domácím hřišti, kde však  pořádajícím družstvem bylo DHK Litovel. Ze tří zápasů - s DHK Litovel, SK UP Olomouc a Senicí n.H. - jsme dvakrát vyšli vítězně.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti DHK Litovel. V tomto zápase se dařilo jak střelecky, tak i v obraně jsme nedělali žádné velké chyby. Zachytala i brankařka a tak jsme hned po ránu ulovili vítězství.
Střelci: Foretová (4), Pinkava (3), Kuxová (2), Krejčí (2)

K druhému zápasu jsme nastoupili proti SK UP Olomouc, pěkná hra i obranné zákroky vedly k druhému vítězství. S trenérkou nás potěšilo, že se zde střelecky zadařilo hned šesti hráčům.
Střelci: Krejčí (5), Pinkava (5), Foretová (2), Hekal (1), Bican (1), Kuxová (1)

V posledním zápase jsme se střetli se Senicí n.H. Utkání bylo velmi dravé a hráči hráli obětavě a bránili, co to dalo. Bohužel se moc nedařilo brankařce a obrana chtěla v některých situacích přitvrdit. Na druhou stranu v útoku byla hra velmi dobrá, jen by to chtělo využívat lépe některé herní situace. Tento zápas jsme prohráli jen o jedinou branku.
Střelci: Pinkava (5), Foretová )2), Kuxová (2), Foretová (2)

Celkově jsme obsadili krásné druhé místo.

Výsledky:
Litovel - DHK Litovel          11:7
Litovel - SK UP Olomouc   15:7
Litovel - Senice n.H.         11:12

Sestava a branky:
Habermannová Klára - Pinkava Vojtěch (13), Krejčí Adam (9), Foretová Magdaléna (8), Kuxová Natálie (5), Bican Alois Romeo (1), Hekal Antonín (1), Dubový Radek, Forét Richard, Jurečka Eliáš
10.10.2010 | Lenka Filipová | Přečteno: 560x

Facebook