Starší dorost: KH Zbrojovka Vsetín - Tatran Litovel 28:39 (14:19)


Starší dorost: KH Zbrojovka Vsetín - Tatran Litovel 28:39 (14:19)
V sobotu 13.11. byl dalším soupeřem našich dorostenců tým ze Vsetína. K tomuto utkání jsme odjížděli po dlouhé době v plné sestavě, což mohlo naznačovat, že naše ambice na další body jsou oprávněné.

Do utkání jsme vstoupili s velkou nervozitou. Prvních 10 minut patřilo domácímu týmu, kde nás trápily všechny tři spojky soupeře a po nedůrazné obraně jsme dostávali laciné branky ze všech těchto postů. Našim střelcům se naopak nedařilo překonat domácího brankáře a zbytečnými technickými chybami se připravovali o možnost se gólově dotáhnout. První desetiminutovku tak domácí vyhráli 10:8. Dalších cca 15 minut bylo utkání vyrovnané a šance na obou stranách se střídaly ve velkém tempu. Poslední minuty se konečně dařilo i našim spojkám Konšelovi, Šmídovi a dařil se i rychlý přechod do útoku. Poločas jsme nakonec vyhráli 19:14.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že se nesmí opakovat situace z prvního poločasu. Začali jsme aktivně a prosazovali se i další hráči Albrecht, Sléha, Nedoma, Robenek a především Honza Gottfried. V obraně jsme ale měli i nadále problémy s ubráněním spojek soupeře. Ale v tomto zlomovém okamžiku nám pomohl svými zákroky brance David Krejčí. Svými bezchybnými zákroky pomohl obráncům a zakládal náš rychlý přechod do útoku. Na hřiště se tak mohli dostat i hráči ze širšího kádru. Domácí, kteří nastoupili pouze v osmi hráčích nakonec nevydrželi tempo z prvního poločasu a naopak nám se dařilo prostřídáním šetřit síly a dávat laciné branky. Utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce v poměru 38:29.

Velkým vykřičníkem zůstává našich 28 !!! střel, které jsme nedokázali proměnit. Ponaučení pro příští zápasy. Díky patří všem.

Sestava a branky: Krejčí 1 - Konšel 9, Gottfried 8, Šmíd Jan 8/2, Robenek 4, Nedoma 3, Albrecht 2, Sléha 2, Aleš 1, Kuba 1, Hlavinka, Navrátil, Novák, Šmíd Jakub, trenéři: Sitár, Filip.
23.11.2010 | Petr Filip | Přečteno: 978x

Facebook

Partneři: