Turnaj miniházené - Olomouc 12.11.2006


Turnaj miniházené - Olomouc 12.11.2006
V neděli 12. listopadu 2006 se družstvo starší miniházené zúčastnilo turnaje v Olomouci.

Turnaj se konal v hale Zory Olomouc a kromě našeho týmu se jej zúčastnilo domácí družstvo DHK Olomouc a dva týmy z Města Libavá.

V úvodním utkání turnaje jsme se střetli s domácím týmem. Zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný a o jeho výsledku se rozhodovalo až v samotném závěru. Ten zvládli naši hráči výborně a se zkušeností, z jaké by si mohli vzít příklad i litovelští muži, dotáhli zápas k jednobrankovému vítězství.

Ve svém druhém utkání si litovelští hráči bez problémů poradili s družstvem Město Libavá B. V posledním utkání o celkové vítězství v turnaji jsme podcenili úvod a již na začátku zápasu jsme prohrávali 2:8. Poté hráči Litovle začali náskok soupeře statečně ztahovat, ten však odolával díky brankám z trestných nájezdů, které v miniházené platí za dva góly. Nutno však říci, že tyto nájezdy byly proti nám nařizovány po právu. A tak jsme se po porážce museli smířit s druhým místem v turnaji.

Družstvo opět táhlo zkušené duo Jan Havran a Petr Vařeka. Čím dál více je však podporují i ostatní hráči a herní projev mužstva je již mnohem kolektivnější než tomu bylo na předešlých turnajích.

Výsledky Litovle:
Litovel - DHK Olomouc      10: 9
Litovel - Město Libavá B    13: 2
Litovel - Město Libavá A   17:22

Sestava a branky Litovle:
Havran 16, Vařeka 12, Hróz 3, Řmot 3, Hrbček 2, Piňos 2, Štýbnar 1, Kolář 1, Hudeček, Bušina, Škobrtal, Smékal
15.11.2006 | Michal Baránek | Přečteno: 293x

Facebook