Domácí turnaj starších mini


Domácí turnaj starších mini
V neděli 22.9. jsme pořádali turnaj starších mini na venkovním hřišti na Sokolovně. Turnaje se kromě našeho družstva zúčastnili Sokol Prostějov, SK Velká Bystřice "B", UP Olomouc a Horka 2004. Náš tým se musel obejít bez svých dvou největších dívčích opor, které ten den hájily barvy našeho klubu již v kategorii mladších žáků.

V prvním utkání jsme se střetli s družstvem UP Olomouc, které jsme minulý týden s přehledem porazili. Tentokrát ale bylo vše jinak. Hráči Olomouce přijeli v silnější sestavě, naše hra nebyla zdaleka tak přesná, potrápili nás špatné přihrávky a i obrana nebyla pevná jako obvykle. Utkání bylo až do konce vyrovnané a vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. V posledních vteřinách pak stálo štěstí na naší straně a nám se podařilo vstřelit vítěznou branku.
Zcela podobný průběh měl i náš druhý zápas, kde byla našim soupeřem Horka 2004.

S družstvem Sokola Prostějov jsme již poznali chuť porážky. Základní věci nám dělaly problém, chybnými nahrávkami jsme ztratili 7 míčů, střely nebyly umístěné a obranou si prostějovští hráči proklouzávali jako nůž máslem. Někam daleko se vytratila i naše bojovnost.

V našem posledním utkání s Velkou Bystřicí se naše trápení na hřišti trochu vytratilo a i přesto že jsme prohrávali o 4 branky, dokázali jsme výsledek otočit a získat tak další dva body. V tomto utkání si zaslouží pochvalu Ondra Stejskal, který nejenže dal polovinu z našich nastřílených branek, ale navíc v poslední minutě vzal veškerou zodpovědnost na sebe a doslova proběhl mezi obránci a vstřelil tak vítězný gól.

Na turnaji jsme tedy tak jako minulý týden obsadili krásné druhé místo. Celkový výkon nelze hodnotit kladně ani záporně, bylo tam, jak spoustu chyb ze kterých se musíme poučit, tak zároveň několik pěkných momentů, vydařené akce, vybojované míče atd.. Hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení. Je potřeba ocenit s jakou snahou hráli, i když jsme prohrávali a myslím, že to byl jeden z důvodů, proč se jim podařilo utkání otočit v jejich prospěch.
Krásnými zákroky v bráně se předvedli Radek Dubový a Jirka Klanica.
Jsem spokojená i se zapracováním mladších (ročník 2004) a nově příchozích hráčů do týmu. Je vidět, že všichni mají chuť si zahrát házenou a snaží se být lepší a lepší.

Dále bych chtěla poděkovat rodičům za pomoc a podporu.

Sestava a branky: Dubový Radek (10), Spurný Marek (10), Liška Filip (6), Čučka Jiří, Stejskal Ondřej (9), Zemánek Jan (3), Klanica Jiří (1), Patáková Veronika, Vojtěch Milo (2)

Výsledky:
Tatran Litovel : UP Olomouc      12:11
Tatran Litovel : Horka 2004     8:6
Tatran Litovel : Sokol Prostějov     9:14
Tatran Litovel : Velká Bystřice "B"     12:11
22.9.2013 | Petra Vašíčková | Přečteno: 1140x

Facebook

Partneři: