Litovel Mini Cup 2014 - Starší mini stříbrní!!


Litovel Mini Cup 2014 - Starší mini stříbrní!!
Ve dnech 23. - 25.5.2014 se v Litovli uskutečnil druhý ročník mezinárodního turnaje minižáků LITOVEL MINICUP. Naše družstvo starších mini obsadilo úžasné 2. místo z celkového počtu 12 týmů. A krom tohoto týmového úspěchu, obdržela naše brankářka Klárka Habermannová individuální ocenění a po zásluze byla vyhlášena nejlepší brankářkou turnaje.

Turnaj se odehrál systémem "každý s každým", takže jsme se střetli se všemi účastníky. Všechna naše utkání se odehrála na venkovním hřišti Sokolovny. Některé zápasy byly velmi vyrovnané, ale jiné jsme zase odehráli jen se třemi hráči v poli, aby byla hra vyrovnanější.

Ohlédnutí za turnajem den po dni:
PÁTEK: Prvním a zároveň těžkým soupeřem byla děvčata z Otrokovic, která byla velmi šikovná a mrštná. Tento fakt zaskočil hlavně chlapeckou část našeho družstva v první polovině utkání, poté ale kluci ukázali kdo je na hřišti pánem a vydřeli jsme tak první cenné vítězství. Druhé utkání jsme odehráli s loňskými medailisty z Jičína. Očekávala jsme velmi vyrovnané utkání, ovšem náš tým do zápasu vletěl a svůj náskok jen a jen navyšoval. V posledním utkání nás čekalo družstvo Valašského Meziříčí, kde jsme si připsali i třetí výhru.

SOBOTA: Prvním sobotním soupeřem byl tým Chodova, kde jsme zvítězili jasným rozdílem. Utkání sice o minutu dříve ukončil silný déšť, ale naštěstí se počasí rychle umoudřilo a přibližně po hodinové pauze mohl turnaj pokračovat. Dalším soupeřem byl tým z Bratislavy, opět loňský medailista. I tomu jsme ale sebrali 2 body za vítězství. Po Bratislavě jsme ještě zdolali družstvo z Prostějova a Dvora Králové. Jako poslední zápas dne nás čekalo utkání proti Velké Bystřici. To bylo celou dobu vyrovnané, ovšem na naší straně byla spousta neproměněných šancí a na straně Bystřice naopak větší fyzická zdatnost. I přesto, že jsme si z tohoto utkání odnesli jedinou porážku na turnaji, byl to pěkný zápas a soupeř si výhru zasloužil.
Sobotní program po odehrání turnajových utkání pokračoval zápasem trenérů a poté přišla na řadu utkání dětských hvězd. V kategorii starší mini náš tým reprezentovali Ondra Stejskal a Denis Uhlár, kteří si svoji nominaci zasloužili za celou sezónu.

NEDĚLE: V posledním turnajovém dni jsme nejprve porazili děvčata ze Zory a pak se kluci vyřádili v zápase s Duklou Praha. V našem posledním turnajovém utkání na nás čekalo STM Olomouc. Bylo potřeba tým pořádně nabudit, abychom uhájili druhé místo. Byla to velká bitva, nakonec jsme ale urvali náskok a ten si uhlídali až do konce. Pak už jen propukla radost.

Celé družstvo zaslouží obrovskou pochvalu za bojovnost. V každém zápase vletěli na svého soupeře a rvali se o každý míč. Základem byla pevná obrana a za ní naši skvěle chytající brankaři Klára Habermannová a Radek Dubový. Velkou pochvalu zaslouží i Adam Krejčí a Natálka Kuxová , kteří vždy když bylo potřeba, zabrali na více jak 100% a táhli celý tým. Super výkon předvedlo ale celé družstvo, bylo vidět, že všichni touží po vítězství a každý odvedl na hřišti velký výkon. Samozřejmě máme před sebou spoustu další práce, ale je to úžasné zakončení působení této party ve starších mini.

Sestava: Habermannová Klára, Dubový Radek, Kuxová Natálie, Krejčí Adam, Svoboda Jiří, Stejskal Ondřej, Spurný Marek, Liška Filip, Uhlár Denis, Maitner David

Závěrem chci poděkovat rodičům jak za výpomoc během turnaje, tak za obrovskou podporu!!
30.5.2014 | Petra Vašíčková | Přečteno: 1210x

Facebook

Partneři: