Mladší dorost: HK Ivančice - TJ Tatran Litovel 25:27 (14:14)


Mladší dorost: HK Ivančice - TJ Tatran Litovel 25:27 (14:14)
Svůj první zápas v sezoně odehrálo družstvo mladšího dorostu v sobotu 20.9. v Ivančicích. Kvůli přetrvávajícím problémům se sestavou jsme odjížděli se 7 hráči včetně staršího žáka Radka Čikla.

Naštěstí těsně před utkáním dorazili Martin Šmíd a Kamil Příhoda (jediný brankář). Začátek utkání provázela nervozita a klukům trvalo skoro celý poločas než se rozehráli a dokázali na konci první půlky srovnat na 14:14.

Ve druhém poločase tak bylo vše otevřené. I když výkon nebyl optimální, kluci vše nahradili bojovností a zlepšenou obranou. Ve druhém poločase už dohrávali kvůli malé možnosti ke střídání "na doraz". Postupně se dostávali do vedení a zápas nakonec dotáhli do vítězného konce, když definitivně zpečetil výhru Jiří Kráčmar několik sekund před koncem.

Nechci vyzdvihnout jednotlivé hráče, protože celý tým makal jeden za druhého. Neztratil se ani mladý Radek Čikl, i když do zápasu moc nezasáhl. Pozitivem je, že se o branky podělilo hned několik hráčů. Nejvíce se dařilo Matěji Nantlovi (9) a Tomáši Krškovi (6). Mužstvo podržel několika dobrými zákroky i brankář Kamil Příhoda.

Sestava a branky: K. Příhoda - M. Nantl 9, T. Kršek 6, D. Číhal 5, J. Kráčmar 4, M. Přikryl 3, M. Šmíd, P. Maksant, R. Čikl.
25.9.2014 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 1171x

Facebook