Mladší dorost: TJ Rožnov p.R. - Tatran Litovel 26:23 (13:10)


Mladší dorost: TJ Rožnov p.R. - Tatran Litovel 26:23 (13:10)
Pro první porážku si mladší dorost zajel na palubovku Rožnova. Opět v úzkém kádru s 1 hráčem na střídání. I tak jsme drželi prvních 20 minut vyrovnaný stav.

V polovině 1. poločasu se zranil Tomáš Kršek a ve druhém Jirka Kráčmar. Oba dohrávali se sebezapřením s častým střídáním. Díky tomu byl pro ostatní zápas dost fyzicky náročný. Síly pomalu docházely, ale i tak se nám podařilo dotáhnout 6 gólovou ztrátu na konečný třígólový rozdíl.

Škoda že se spojky nesetkaly se střeleckou formou z minulých zápasů, a to zejména v prvním poločase. Malé procento střelecké úspěšnosti nám nedovolilo se soupeři utrhnout a uhrát lepší výsledek. Ani obrana nefungovala tak jako v předchozích zápasech.  Svůj výkon z minulých zápasů zopakoval pouze Jirka Navrátil v brance. jeho dobrých zákroků jsme však nedokázali využít. Přesto chci klukům poděkovat, především za výkon v poslední desetiminutovce, kdy jsme mohutně dotahovali, avšak fyzických sil se již nedostávalo. Doufám, že si spravíme chuť v dalším zápase proti Třinci.

Sestava a branky: Jiří Navrátil, Zdráhal - Číhal 8, Nantl 5, Kráčmar 4, Štencl 3, Kršek 2 Přikryl 1, Maksant.
14.10.2014 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 1014x

Facebook

Partneři: