Muži si v Nových Zámkoch připsali výhru nad domácími


Muži si v Nových Zámkoch připsali výhru nad domácími
Extraligový celek mužů, který se připravuje na novou sezónu, o prvním srpnovém víkendu startoval na turnaji v Nových Zámkoch na Slovensku. Tým, který doznal několik zásadních změn si připsal jednu výhru, když porazil domácí celek, který nakonec turnaj opanoval.

Na turnaji požádaném TJ Štart Nové Zámky domácí tým obhájil v konfrontaci třech českých extraligových týmů - Karviné, Litovel a Brna - loňské prvenství.

Na turnaji bylo k vidění 6 vzácně vyrovnaných a kvalitních utkání, ve kterých se skoro vždy rozhodovalo o vítězství až v posledních minutách.

V dresu Litovle se poprvé představili nováčci v kádru - brankář Bohumil Pšenica, pivot Tomáš Bechný, oba přišli ze Zubří, Jiří Kozlovský z Prostějova a Jan Smékal z Kostelce n.H.

Výsledky:
HC Štart Nové Zámky- KP Brno 37:33
Tatran Litovel- HBC Karviná 29:35
HC Štart Nové Zámky- Tatran Litovel 28:29
KP Brno- HCB Karviná 34:38
KP Brno - Tatran Litovel 40:35
HC Štart Nové Zámky - HBC Karviná 33:30


Tabulka:
1. HC ŠTART Nové Zámky4 body
2. HCB Karviná 4 body
3. KP Brno 2 body
4. Tatran Litovel2 body


Nejlepší hráč: Slavomír Mlotek (Karviná)
Nejlepší střelec: Jan Zbránek (Litovel) - 25 golů

Soupiska Litovle: Prauzek, Pšenica - Zbránek 25, Mičola 15, Kozlovský 9, Smékal 9, Nedoma 8, Bechný 8, Barabáš 6, Šmíd 5, Pernička 5, Havlíček 3, Číhal, Hanák.
Trenér: Květoslav Kuba

V přípravě na novou sezónu tým vedou zatím asistenti David Juříček a Květoslav Kuba. Vedení oddílu usilovně jedná o příchodu hlavního trenéra, poté co dosavadní trenér Jaroslav Hudeček po čase na rozmyšlenou oznámil koncem června odchod zpět do karvinského klubu.

Jednání jsou nadmíru složitá, trh s trenéry s patřičnými zkušenostmi je komplikovaný. Buď jsou vázání jinde, nebo se házené již z nejrůznějších důvodů nevěnují. Jméno nového trenéra by mohlo být známo již příští týden.
11.8.2016 | admin | Přečteno: 1240x

Facebook