Házenkáři hledají nové talenty


Házenkáři hledají nové talenty
Dne 12.9.2016 jsme pro děti z prvních tříd na ZŠ Jungmannova v Litovli uspořádali soutěžní dopoledne na téma házené. Čerství školáci si tak mohli zkusit svoje dovednosti a talent, a kdo vím, třeba se z nich jednou stane nový Matěj Konšel nebo třeba Filip Jícha... Přijít mohou všichni kluci z 1. - 4. tříd.

V rámci tělesné výchovy, se na venkovním hřišti soutěžení zúčastnilo 16 kluků. Pro děti jsme připravili ukázku pohárů a medailí a hned poté jsme si s nimi zahráli na rybáře a rybičky. Pak si kluci vyzkoušeli střelbu na branku, v níž byly postaveny kužely, a děti hráli střeleckého krále.

Obrázek


Jako poslední jsme pro děti měli připraveny soutěže s kutálením míčů, slalomem, přeskoky přes překážky i sběr míčů a za provedené výkony byli malí školáci odměněni.

Podle reakcí doufáme, že jsme děti zaujali a že se nebudou se bát vyzkoušet házenkářský sport tzv. naostro. Zároveň tímto chceme poděkovat nejenom zúčastněným dětem, ale hlavně za vstřícný přístup vedení ZŠ Jungmannova.

Obrázek


Soutěžní dopoledne chystáme také na ZŠ Vítězná. Všechny děti s plakátkem "Házená pro kluky" mají i s rodiči a sourozenci vstup na domácí extraligové utkání zcela zdarma! Hrajeme 24.9. v 17:00 proti Frýdku-Místku.

Trenéři Jiří Klanica a Martin Zifčák
13.9.2016 | admin | Přečteno: 1279x

Facebook

Partneři: