Malé ohlédnutí za IV. plesem házenkářů - Společnosti pro ranou péči přinesl nemalou částku


Malé ohlédnutí za IV. plesem házenkářů - Společnosti pro ranou péči přinesl nemalou částku
Letošní, již čtvrtý v pořadí házenkářský ples v Sokolovně na Července zahajoval plesovou sezónu v Litovli a okolí. O ples byl tradičně zájem dlouho dopředu a nakonec se přišlo pobavit více než 200 do společenského oděvu vyparáděných lidí.

Ples to byl bezesporu vydařený, což dokazoval skoro neustále zaplněný taneční parket, kterému do tance hrála skupina DRAJV i veselé obličeje ve fotokoutku. V tomto ohlédnutí se však chceme věnovat především plesové charitativní sbírce pro Společnost pro ranou péči.

Obrázek


Sbírkou, do které přispívali návštěvníci plesu společně s částí plesového výdělku jsme vybrali skvělých 7 680 Kč! Moc děkujeme všem našim příznivcům a návštěvníkům plesu, kteří nám pomohli této skvělé částky dosáhnout!  

Obrázek


Společnost pro ranou péči, konkrétně středisko Olomouc podporuje rodiny, kde se narodilo dítě těžce nemocné, nebo s postižením. Její zástupci jsou za pomoc nás všech velmi vděční a již se chystají podpořit, také nás, litovelské házenkáře: "V sobotu 7. ledna proběhl již čtvrtý ročník plesu, na kterém se měli možnost fanoušci s hráči svého oblíbeného týmu neformálně pobavit, zatančit a ochutnat nějakou dobrotu nebo nápoj podaný přímo z rukou hráčů, kteří celou společenskou akci zorganizovali. Hráči mají nejen sportovního ducha, ale i především velkou dávku v lidskosti. Již třetím rokem aktivně i finančně podporují naše středisko. I tentokrát se rozhodli, že část výtěžku půjde ve prospěch našemu středisku. Děkujeme za spolupráci, nadšení pomáhat a přejeme sportovní úspěchy v roce 2017. V sobotu 18.2. od 17,00 hod. se chystá velká výprava Střediska rané péče SPRP Olomouc fandit v zápase s Jičínem. Kdo má čas a chuť, připojte se k nám. Hala ZŠ Vítězná 1250, Litovel," zve přes Facebook PR manažerka olomouckého střediska SPRP Jarmila Juříčková.
  
Obrázek

  
Také Vám přinášíme tradiční plesový fotovýběr, ve kterém najdete fotografie jak ze samotného dění tak i našeho fotokoutku, který během večera získal na značné popularitě. Věříme, že se vám bude náš výběr líbit a budete tak moci zavzpomínat na příjemně prožitý sobotní večer.

V případě, že byste svou fotografii v tomto výběru nenašli, nezoufejte a napište nám prosím na Facebooku, případně pošlete email na tomas.navratil@tatranlitovel.cz, abychom jí případně dohledali a poslali vám ji. Totéž platí i pro tiskové verze jednotlivých fotek, pokud byste se rozhodli nechat si některou fotografii z plesu zvěčnit.

Obrázek
Foto: Tomáš Navrátil / Tatran Litovel. Všechny fotky ve fotogalerii.
15.2.2017 | Radovan Šimek | Přečteno: 1014x

Facebook

Partneři: