Úspěšný první březnový házenkářský víkend pro všechna družstva


Úspěšný první březnový házenkářský víkend pro všechna družstva
O uplynulém víkendu nebyli úspěšní jen muži v Extralize a starší miníci na BoBo Cupu ve Velké Bystřici. V druholigových soutěžích uspěli na půdě soupeřů také muži B a starší dorostenci, tedy všechna naše družstva, která měla herní program.

B-tým mužů zajížděl k utkání do Holešova. V podzimním utkání v Litovli jsme přesvědčivě zvítězili 44:31 (20:17), i když se soupeře v prvním poločase držel zuby nehty. Podobný průběh mělo u toto jarní utkání. Domácí ve svých nových dresech hráli efektivně a využívali našich slabostí, čemuž napomáhala i naše nepříliš koncentrovaná hra.

Více koncentrovanosti i dodržení taktických pokynů v našem celku však ještě v prvním poločase vedlo ke zlepšení projevu, což bylo dokonáno po přestávce. Domácí nemohli především fyzicky vzdorovat našemu tempu a doslova odpadli. Velký podíl na vítězství měl brankář Martin Malínek s 50% úspěšností zákroků.        

Obrázek
Béčko mužů po vítězství v Holešově v zapůjčených dresech. Foto: Petr Aleš.


2. liga mužů: TJ Holešov-Přerov - Tatran Litovel B 32:39 (18:16)
Sestava a branky: Malínek, Navrátil - Nantl 8/1, Maslak 6/2, Šmíd 6/1, Kuchař 5, Macek 4, Nedoma 4, Dolák 2, Knébl 2, Spáčil 2, Hrbček, Šimek.



Starší dorostenci nastoupili k prvnímu utkání nadstavy druholigové soutěže, ve kterém se vzájemně dvakrát utkají se 4 soupeři - Sokol Sokolnice, STM Olomouc, Fatra Napajedla a Horka nad Moravou. V prvním utkání zajížděli do jihomoravských Sokolnic, kde přesvědčivě zvítězili o 15 branek, velká část tohoto náskoku se však urodila až po přestávce, kdy inkasovali jen 6 branek.

Systém soutěže našemu celku již v nadstavbě bohužel neposkytne utkání s výkonnostně výrazně lepšími soupeři, takže prostor od trenérů budou v dalších utkání více a více dostávat spíše mladší hráči, zatímco starší budou, pokud možno, startovat již za B-tým mužů.

2. liga st. dorostu - nadstavba E: Sokol Sokolnice - Tatran Litovel 22:37 (16:20)
Sestava a branky: Navrátil, Sedlář - Čikl 7/2, Štencl 7, Hemelka 4, Maksant 4, Kráčmar 3, Vincour 3, Chytil 2, Přikryl 2, Protivánek 2, Valouch 2, Číhal 1.
9.3.2017 | Radovan Šimek | Přečteno: 866x

Facebook

Partneři: