Mladší žáci zakončili podzimní část sezóny vítězstvím


Mladší žáci zakončili podzimní část sezóny vítězstvím
K poslednímu podzimnímu utkání nastoupili mladší žáci na domácí půdě proti dívčímu týmu Zora Olomouc. Svému soupeři chtěli oplatit jednobrankovou porážku z posledního vzájemného střetnutí.

Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

Tatran Litovel – DHK Zora Olomouc   24:21 (11:10)

V úvodní části s osobní obranou předváděli naši hráči pěknou házenou. Ta se ovšem střídala s chybami, které dovolily děvčatům stav korigovat. Ve zbytku první půle si Litovel díky kvalitní obraně vypracovala brankový náskok, nicméně i ten děvčata v závěru poločasu stáhla na jednu branku. Do druhého poločasu naši kluci vrhli s velkým odhodláním a i přes velké množství inkasovaných branek z křídel dokázali utkání dovést do vítězného konce. Výhru o tři branky podtrhly v posledních minutách zápasu litovelské góly z rychlých útoků, na kterých se podíleli Vašek Najer a Adam Zifčák. Radost z výhry bohužel mírně kazí tři zranění. Hráči svým přístupem k zápasu udělali trenérům velkou radost a všichni do jednoho si zaslouží pochvalu. Mladší žáci ukončili podzimní část krajské soutěže s bilancí 7 výher a 3 porážek a přezimují na 3. místě tabulky.

Sestava a branky Litovle: Vykydal, Doležal – Ryzí 7, Zifčák 6/2, Najer 5, Heibel 2, Pavlík 2, Vašíček 1, Kalousek 1, Urban, Válek, Rosík
6.11.2017 | Michal Baránek | Přečteno: 794x

Facebook

Partneři: