Muži i dorostenci venku prohráli


Muži i dorostenci venku prohráli
Obě naše ligová družstva sehrála těžká utkání na půdě soupeřů. Muži hráli u lídra tabulky v Hustopečích, dorostenci se utkali o první místo v Ostravě.

Muži: Legata Hustopeče - Tatran Litovel 23:20 (15:13)

Utkání se neslo v hodně emotivní atmosféře. Domácí momentálně asi nejsou v nejlepší formě (minulý víkend prohráli vysoko v Českém poháru s druholigovým HBC Karviná SCM), přesto dokázali vyhrát a také po celý zápas vedli. Utkání dominovaly hlavně obrany a také brankáři, což se také projevilo v nízkém konečném skóre.

St. dorostenci: TJ Sokol Ostrava - Tatran Litovel 30:28 (15:9)

Toto utkání mezi prvním a druhým celkem tabulky bylo jedno z klíčových k rozřešení otázky, kdo postoupí do první ligy. O postup usiluje jak Litovel tak Ostrava.

Podle informací našich trenérů se hrálo utkání ze strany domácích velmi tvrdě až nesportovně, čemuž bohužel napomáhali pánové rozhodčí. Naši hráči utřžili několik vážnějších zranění, konktétně otřes mozku, vymknuté rameno a zhmožděné koleno. Je smutné, že rozhodčí tyto zákroky nechali bez povšimnutí. Navíc byl ještě v prvním poločase za celkem běžný zákrok vyloučen do konce utkání náš nejlepší střelec J. Pohlmann.

Tyto okolnosti vedou přinejmenším k dohadům, že výsledek utkání asi nebyl dán jen výkony hráčů na hřišti.

K oběma utkáním ještě přineseme podrobnější informace.
15.4.2007 | admin | Přečteno: 178x

Facebook