AKTUALIZOVÁNO: Žákovská družstva Litovle se o víkendu představila na hřištích soupeřů


AKTUALIZOVÁNO: Žákovská družstva Litovle se o víkendu představila na hřištích soupeřů
Mladší žáci si připsali čtvrté vítězství v řadě a upevnili si tak první místo v průběžné tabulce, naopak starší žáci v Olomouci zaznamenali první letošní porážku. Druholigové soutěže dorostenců měly o víkendu přestávku.

Turnaj mladší miniházené:

Mladší miniházenkáři odehráli svůj turnaj v neděli odpoledne na hale Zory v Olomouci. Čekali nás čtyři soupeři, dvě družstva Zory, Prostějov a Horka. Turnaje se zúčastnilo pouze 8 našich hráčů. Soptíka si domů odnesl Denis Skýva, který skvěle střílel a blokoval střely soupeře. Oliver Šuba se stal naším nejlepším brankařem. Všechny děti se snažily a zaslouží si pochvalu za svůj výkon.

Turnaj starší miniházené:

Již čtvrtý soutěžní turnaj a druhý po sobě v Hranicích sehrálo družstvo starší miniházené. V rámci turnaje jsme se utkali s týmy domácích Hranic, Uničova a Horky nad Moravou. Na našich hráčích jsou neustále vidět pokroky a to díky pravidelnému tréninku. Výborný tah na branku ukázali Vojta Látal a Matěj Číhal. Michal Kolečář přidal také výborné přihrávky spoluhráčům do šancí. Také Martin Pospíšil a Vojta Tyl se úspěšně dostali do řady šancí v útoku a navíc dobře brání. Ríša Horák, ačkoliv s námi trénuje necelé dva měsíce, dokázal mimo jiné získat řadu míčů. Na křídlech prokázali svoji rychlost i dovednosti Jéňa Sedláček a Adam Březina. V Hranicích s námi tentokrát nebyli Luboš Pravda a Adam Zatloukal, ale i oni pravidelně trénují a v zápasech to umí prodat. Také se již těšíme, až se k nám po zlomenině ruky z cyklistiky opět připojí Martin Rozman.

Obrázek Obrázek

Liga Olomouckého kraje mladších žáků:

SK Žeravice – Tatran Litovel   18:20 (12:10)
Mladší žáci zavítali k dalšímu mistrovskému utkání do Přerova, kde se utkali s celkem Žeravic. Naši hráči se museli obejít bez nemocné opory Václava Najera a úvod zápasu se pro nás nevyvíjel pozitivně. Především hra s osobní obranou byla z naší strany propadák. Litovelští házenkáři navíc neproměnili 3 sedmimetrové hody, a tak mohli děkovat zákrokům brankáře Matěje Satory, díky kterým prohrávali po prvním poločase pouze o 2 góly. Druhý poločas byl již z naší strany lepší. K Adamovi Zifčákovi se přidali další střelci, především Pavel Vydra se Štěpánem Stejskalem a naši hráči si přes utrápený průběh zápasu mohli připsat čtvrté vítězství v řadě.

Sestava a branky Litovle: Doležal, Satora – Zifčák 8/3, Vydra 3, Stejskal 3, Valouch 2, Vašíček 2, Čunderle 2, Pospíšil, Švancer, Urban, Parlagi  

Obrázek  Obrázek


Liga Olomouckého kraje starších žáků :

HBC Olomouc 1966 – Tatran Litovel   41:20 (17:10)
Starší žáci nastoupili v Olomouci proti vedoucímu týmu soutěže a jejich soupeř ukázal, že na prvním místě tabulky není náhodou. Již v prvním poločase si vytvořil dostatečný náskok, který v druhé části hry ještě navýšil a připravil tak našemu týmu jeho první letošní porážku.  

Sestava a branky Litovle: Klanica, Brož – Gallas 8, Ján 5, Pavlík 3/1, Vogl 2, Šťastný 1, Válek 1, Bartoň, Heibel, Kalousek, Matečka, Ryzí
23.10.2018 | Michal Baránek | Přečteno: 1446x

Facebook