1. liga mužů: Sokol Nové Veselí - Tatran Litovel 30:33 (13:20)


1. liga mužů: Sokol Nové Veselí - Tatran Litovel 30:33 (13:20)
Muži vyhráli poslední zápas v tomto ročníku celostátní první ligy mužů a obsadili tak skvělé celkové třetí místo. Po dvou nevydařených sezónách v této soutěži jsme se opírali hlavně o domácí hráče a také domácí trenéry, což se projevilo jako správný krok.

Na poslední zápas v sezóně na půdě papírově slabšího soupeře nebylo lehké hráče motivovat. Z počátku utkání se to však příliš neprojevilo, když jsme si celkem lehce vybudovali pětibrankový náskok. Prostor tak dostali i hráči z lavičky, kteří kvalitativně nezklamali, ale ze hry byla znát určitá nesehranost. Poločasové skóre s místy až odevzdaně hrajícím soupeřem slibovalo do druhé půle podobnou podívanou.

Bohužel zde se na naší hře projevilo  určité podcenění a uspokojení z jednoznačného zápasu. Hra v útoku byla statická, neproměnili jsme několik náskoků a 2 sedmičky. Několikrát jsme záhy ztratili míč po technických chybách a soupeř trestal z rychlých útoků a přes nezformovanou obranu. Rozdíl skóre se několikrát snížel jen na dvě branky, ovšem v závěru naši hráči zvrat nedovolili. Druhý poločas jsme prohráli o 4 branky. Celkový dojem zápasu nebyl z našeho pohledu valný, pro domácí diváky byl jistě velmi dramatický.

V naší brance slušně zachytal Baránek, v poli se herně nejvíce dařili J. číhalovi a M. Arnošovi. Za domácí se jak herně tak střelecky nejvíce prosadili tahouni Strejček a Kupa. Utkání velmi dobře rozhodovala jediná dámská dvojice rozhodčích v lize.

Sokol Nové Veselí: Fiala, Strejček B. - Veselý 2, Kupa 9/2, Juhoš 1, Hajčman 3, Studený 1, Strejček J. 10/3, Novotný 2, Hudec, Smrčka Lad. 2, Smrčka Leoš, realizační tým: Ťupa, Vejveda, Stejskal, Najman

Tatran Litovel: Baránek, Kráčmar - Šuba 4/1, Barabáš 5, Knébl P., Knébl M., Hanák 2, Müller 3, Čtvrtníček O. 3, Arnoš 4, Pohlmann, Číhal 7, Paták 1, Šimek 2, realizační tým: Čtvrtníček Z., Sitár, Navrátil.

Rozhodčí: Radová, Trnečková, delegát utkání: Šulc

Sedmimetrové hody: 5/5 - 3/1
Žluté karty: 2 - 2
Vyloučení: 2 - 7
Červené karty: 0 - 0
23.5.2007 | admin | Přečteno: 345x

Facebook

Partneři: