Starší miniházená startovala na Nutrend Cupu ve Velké Bystřici


Starší miniházená startovala na Nutrend Cupu ve Velké Bystřici
Také družstvo starší miniházené po skončená mistrovských turnajů ještě v prosinci obsolvovalo turnaj, na kterém se mohli poměřit s celky také z jiných krajů.

Na turnaji startovalo v kategorii starší miniházené 7 družstev, takže nás čekalo 6 utkání s hracím časem 12 minut a po celou dobu osobní obrana. Hned na začátek se nám podařilo porazit Žeravice 22:15. Jenže pak přišla trojice nám herně vyrovnaných soupeřů, se kterými jsme však bohužel třikrát prohráli. S HBC Olomouc 15:19, s domácí Velkou Bystřicí 13:16 a se Sokolem Sokolnice 11:14.

Nebyly to porážky nijak dramatické, ale k úspěchu nám chybělo vždy oproti soupeřům větší soustředění v obraně a pár zákroků brankářů navíc.
Obrázek
Foto: Radovan Šimek. Více foto a krátké video ve fotogalerii.


V předposledním utkání jsme snadno porazili Rožnov pod Radhoštěm 12:5 a na závěr jsme se utkali s vítězem turnaje - Telnicí, se kterou jsme prohráli 15:26.

Slzy za 4 porážky u některých hráčů tak nakonec vystřídali i úsměvy za medaile za 5. místo a drobné sladkosti od pořadatelů. Věříme, že se nám podaří během zimy a jarní části sezóny na výše uvedených aspektech zapracovat a na konci sezóny uspějeme na domácím Litovel Mini Cupu.
15.12.2019 | Radovan Šimek | Přečteno: 528x

Facebook

Partneři: