Červen opět plný házené - mladší i starší žáci zvítězili na domácích turnajích


Červen opět plný házené - mladší i starší žáci zvítězili na domácích turnajích
Po dlouhé pouze bez házené, kdy soutěže byly přerušeny v polovině října 2020 a již neobnoveny, dovolila epidemická situace konání alespoň přátelských turnajů během června 2021. A ukazuje se, že naši mladí hráči i trenéři přistoupili k tréninku v jarních měsících s chutí a svědomitě.

Ještě na konci května startovaly starší minižáci na turnaji Friends Cup v Horce nad Moravou, kde zvítězili, když nenašli přemožitele. O tom jsme již informovali v samostatném článku.

Týden na to startovali mladší žáci na turnaji v Kostelci na Hané, kde v konkurenci Velké Bystřice a dvou týmu klubu Centrum Haná obsadili 3. místo. Doma hráli v neděli 6.6. za krásného počasí také mladší miniházenkáři. Třetí místo z Olomouce přivezli také starší žáci.

Obrázek
Z turnaje mladší miniházené v Litovli. Foto: Pavel Štepánrk. Více foto ve fotogalerii.


Víkend 12.-13. června rozehráli mladší žáci domácím turnajem, na kterém zabojovali a obsadili 1. místo! V neděli si pak opět bez počítání skóre hráli naši nejmenší - mladší miniházená - v Kostelci na Hané. Víkend nakonec taktéž vítězstvím na domácím turnaji završili starší žáci.

Obrázek
Z turnaje mladších žáků v Litovli. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Obrázek
Z turnaje starších žáků v Litovli. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Poděkování za domácí turnaje patří všem, kteří se na jejich uspořádání podíleli, včetně rodičů našich hráčů. Všem družstvům, hráčům a trenérům k úspěchům gratulujeme.

V Litovli ale ještě házenkářská sezóna nekončí - o následujícím víkendu pořádáme po roční pauze opět turnaj miniházené Litovel MINICUP 2021!
13.6.2021 | Radovan Šimek | Přečteno: 988x

Facebook

Partneři: