Propadák v poháru: Sokol Juliánov - Tatran Litovel 33:32 (19:16)


Propadák v poháru: Sokol Juliánov - Tatran Litovel 33:32 (19:16)
Družstvo mužů předvedlo otřesný a nezodpovědný výkon proti soupeři z 9. místa jihomoravské druhé ligy. Opakovala se tak situace z loňského ročníku, kdy jsme hned v prvním zápase vypadli se soupeřem z nižší soutěže.

Výkon družstva neomlouvá ani fakt, že starší, zkušení hráči dostali volno a tým tak byl doplněn o 3 dorostence, kteří nezahráli špatně.

Nástup do utkání nebyl podobně jako v předchozích zápasech špatný. Domácí ovšem rychle ztratili respekt a situace se náhle změnila - nedokázali jsme ubránit téměř žádný útok domácích a v  našem útoku byla patrná značná bezradnost a ukvapená, nepřesná střelba.

Naopak domácí se prosazovali z velice jednoduchých kombinací. Za chatrnou obranou předvedli také nevýrazný výkon oba naši brankáři.

Poločasová prohra o 3 góly byla alarmující, nicméně herní projev se ani v druhém poločase nezměnil, domácí v průběhu dokonce vedli i o 6 branek. Náš závěrečný nápor ovšem přišel pozdě a utkání jsme nedokázali v řádné hrací době ani vyrovnat.

Doufejme, že takto sehrané utkání, přístup a předvedený výkon byly dostatečně varující pro hráče i trenéry a především obranná fáze bude mnohem více disciplinovaná. Tým by měl také zapracovat na taktice, změnách tempa hry, nepodléhat hře soupeře apod.

Sestava Tatranu:
Kráčmar, Baránek - Barabáš, Číhal, Čtvrtníček O., Dolák J., Hanák, Kuchař, Pohlmann, Schmalz, Sléha F., Šimek, Škrabal J. - realizační tým: Čtvrtníček Z., Navrátil
30.10.2007 | Radovan Šimek | Přečteno: 149x

Facebook