1. liga mužů: Tatran Litovel - 1.HK Dvůr Králové n.L. 37:18 (18:9)


1. liga mužů: Tatran Litovel - 1.HK Dvůr Králové n.L. 37:18 (18:9)
Bezpečně a navíc s dobrou náladou si došli házenkáři Tatranu Litovel pro výhru nad posledním celkem tabulky - Dvorem Králové. V sestavě dostala prostor řada hráčů, kteří běžně startují jen za juniorku, přesto jsme zvítězili o téměř 20 branek. Střelecky zářil Franta Geist a gólové probuzení ukázal i Marek Vincour.

Lubomír Krejčíř, trenér Tatranu Litovel: "Soupeř remízou s HAOLK týmem v minulém kole překvapil sám sebe a nás postavil tzv. "do pozoru". Mělo to pozitivní vliv na koncentraci a herní disciplínu a to po celé utkání. Od první minuty jsme udrželi kvalitu obrany z posledních dvou utkání a když se k tomu přidala výrazně zlepšená  koncovka, nebylo brzy o vítězi utkání pochyb. Na hřiště se také dostali všichni hráči z lavičky v dobré minutáži a tak jsme utkání končili v pohodě i když s vědomím, že za týden to bude se zachraňující se Polankou úplně jiný šálek čaje."

Obrázek
Franta Geist byl se 12 góly nejlepším střelcem utkání navíc se 100% úspěšností. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.


Před závěrečnými 2 koly soutěže jsme na 4. místě tabulky se 24 body. Jeden bod před námi je HAOLK tým a o další 3 body je v čele dvojice Vsetín a juniorka Dukly Praha. V příštím utkání zajíždíme v neděli 28.4. do Polanky nad Odrou, kde nás nečeká nic lehkého - soupeř ještě stále bojuje o záchranu a potřebuje body stůj co stůj. Sezónu zakončíme doma 4. května proti družstvu Vsetína.    

Sestavy a branky:
Tatran Litovel: Dvorský, Nolč - Geist 12/2, Vincour 7, Prošvic 4, Mrnuštík 3, Semerád 3, Najer 2, Hrbček 2, Šmíd 1/1, Barabáš 1, Protivánek 1, Čikl 1, Valouch, Jindra.
I.HK Dvůr Králové: Huryta - Etrich 3, Voňka 3, Všetečka 3, Picha 2/1, Kamberský 2, Picha 1, Šturm 1, Šíl 1, Kuhn 1, Groh 1, Chalupník.

Rozhodčí: Horsák - Švidernoch
Sedmičky: 3 - 1
Žluté karty: 0 - 2
Vyloučení: 4 - 4
Diváků: 218
24.4.2024 | Radovan Šimek | Přečteno: 256x

Facebook

Partneři: