Mladší dorost: Tatran Litovel - SKP A Frýdek Místek 30 - 28 ( 15 - 13 )


Mladší dorost: Tatran Litovel - SKP A Frýdek Místek 30 - 28 ( 15 - 13 )
Další dva získané body  na domácím hřišti, to je dobrá bilance vstupu mladších dorostenců do jarní části soutěže.

V patnáctém kole jarní části soutěže jsme doma  hostili stávajícího souseda tabulky, který je před námi. Do zápasu jsme naskočili razantně šňůrou čtyř branek. Tím jsme asi soupeře na malou chvíli překvapili. Ale opravdu jen na malou chvíli. Následovalo vyrovnání stejně rychlým způsobem, a do konce prvního poločasu se skóre střídavě vychylovalo v rozmezí jedné až dvou branek. Naši hráči v obraně nenechali soupeři prostor pro rozvoj kombinací  a v útoku docela úspěšně dokončovali střelbu. V této části hry se střelecky mimořádně dařilo M. Janyškovi. Doufejme, že je to jeho jarní opožděné nastartování a přejme mu to.

     Druhý poločas jsme opět začali značným tlakem, který se projevil čtyřmi vstřelenými brankami za sebou. V další části hry si soupeř uvědomil nebezpečí a začal systematicky snižovat rozdíl skóre. Do vedení jsme ho ale již nepustili a zápas jsme dovedli do vítězného konce. Na obou stranách byl ke konci utkání znát úbytek sil. Ten se projevoval  i formou tvrdších zákroků mimo regule pravidel, což mělo za následek několik vyloučení a dvě červené karty, po jedné na každé straně. V druhém poločase se střelecky nejlépe dařilo J. Šmídovi a J. Antonovi. Hodně důležitou 30-tou branku a tím i uklidnění poslední minuty zápasu se podařilo vstřelit již zmíněnému M. Janyškovi.

     V porovnání s minulým zápasem s Ostravou, bylo herní nasazení slabší, v obraně bylo více chyb a přístup ke střelbě byl méně razantní.  Nehledě na to, je potřeba mladší dorostence za tento důležitý výsledek pochválit.
Chyběli: Vašíček - nemoc, Sléha M. a Gottfried - rehabilitace po zranění.

Sestava/branky:  Šmíd 8, Anton 5, Janyška 5, Konšel 5, Vobořil 3, Janáček 2, Čapák 1, Albrecht 1, Hlavinka, Sléha J.

Brankaři: Zacpal, Najman

Trenér Karel Zmund Ing., vedoucí družstva Jiří Macek
29.3.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 103x

Facebook