Mladší dorost: Tatran Litovel - TJ Cement Hranice 33 : 30 ( 16 : 18 )


Mladší dorost: Tatran Litovel - TJ Cement Hranice 33 : 30 ( 16 : 18 )
Mladší dorost v domácím utkání opět získává body. V 17. kole soutěže jsme doma hostili tým z konce tabulky, ale zápas byl oběma družstvy veden dynamicky a dravě.

V prvním poločase nám soupeř  nenechával prostor v útoku, a my jemu jsme neuměli výrazně zamezovat jeho útočným akcím. Chybovali jsme v obraně, chybělo přistupování  ke střelcům a tím soupeř dostával příležitost k dokončování svých útoků brankami.  V poločase nás zaslouženě přehrával o dvě branky a to přesto, že jsme konec první části hry zakončili šňůrou tří branek.

      Druhý poločas jsme zahájili opět tlakem, dorovnali jsme skóre a až do 15-sté minuty byl poměr branek vyrovnaný jen s malými výkyvy  o jednu branku. V poslední části jsme tlak na soupeře zvýšili, v obraně jsme byli úspěšnější  a střelecky plodnější. Výsledek, rozdíl o tři branky vyšel ze závěrečného tlaku našeho družstva.

      Pro posílení družstva a pro získávání zkušeností nám tentokrát pomáhali starší  žáci J. Sléha a T. Šmoldas.
      Střelecky i celkově se výrazně dařilo M. Konšelovi, J. Šmídovi, J. Antonovi a P. Janáčkovi. Celému družstvu je potřeba za dobrý a odpovědný výkon poděkovat.

Sestava/branky:  Konšel 9, Šmíd 8, Janáček 6, Anton 6, Sléha J. 2,  Čapák 1, Vašíček 1, Albrecht, Hlavinkla, Šmoldas.

Brankaři: Zacpal, Najman, Sléha M.

Trenér Karel Zmund Ing., vedoucí družstva Jiří Macek
Omluva za pozdní uveřejnění.
19.4.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 104x

Facebook