Mladší dorost: HK Královo pole - Tatran Litovel 33 : 26 ( 16 : 13 )


Mladší dorost: HK Královo pole - Tatran Litovel 33 : 26 ( 16 : 13 )
V 18. kole soutěže jsme zajížděli k soupeři z pátého místa tabulky, který v jarní části soutěže svým dobrým výkonem sbírá body na družstvech z první části tabulky. Naše obavy o získání bodů byly oprávněné.

Oproti předchozím utkáním hráli naši hráči jako vyměnění. Obrana ubohá, skoro žádné přistupování ke střelcům, brankář v obraně neměl  žádnou oporu. V polovině poločasu byl výsledek  11 : 3  v náš neprospěch.  Po našem oddychovém čase a domluvě trenéra se přece jen život do našich hráčů na chvíli vrátil, lepší obranou a stálým tlakem v útoku se nám podařilo zkorigovat výsledek poločasu na rozdíl tří branek.

     Počátek druhého poločasu se odvíjel zcela v režii soupeře. Do osmé minuty jsme dostali 5 branek a nedali žádnou. V další části hry jsme sice tlak na soupeřovu branku zvýšili, v obraně se objevili známky dobrých zásahů, ale soupeř si nás i přesto docela vychutnával.

     Naše obrana tentokrát  v celém zápase opravdu zapomněla na  povinnost  důrazně přistupovat ke střelcům, zvednou ruce na obraně a nenechat hrát soupeře v devítce.  Chyběla herní dravost a chuť po vítězství. K výsledku výrazně přispělo i 19 technických chyb či ztrát míče a 17 pochybení v obraně.  Soupeř, oproti minulým, výrazně ničím nevynikal  a  byl porazitelný.

     Tento stav výkonu družstva v utkání má zcela jistě původ v účasti hráčů na trénincích a jejich individuálním přístupu k  tréninku.

Sestava/branky:  Janáček 7, Konšel 6, Anton 5, Šmíd 4,  Vašíček 3, Hlavinka 1, Albrecht, Janyška.
Brankaři: Zacpal, Sléha M.

Trenér Karel Zmund Ing., Vedoucí družstva Jiří Macek
19.4.2008 | Jiří Macek | Přečteno: 97x

Facebook

Partneři: