Mladší miniházená: Hodnocení sezóny - jaro 2009


Mladší miniházená: Hodnocení sezóny - jaro 2009
První turnaj jsme odehráli v Kostelci na Hané

Na začátek bych chtěla sdělit herní systém zápasů.
Dodatečně se přihlásily 2 nová družstva - SK Žeravice a TJ Sokol Senice n. H., tudíž herní systém se upravil - 2 skupiny po 4 družstvech, každý s každým a dále zápasy o umístění případně skupiny o umístění (záleží na rozhodnutí pořadatele turnaje).

A teď k výsledkům:
1. turnaj - 4.4. Kostelec na Hané, ve skupině nám byly přiřazeny družstva: Velká Bystřice A, Kostelec n.H., Zora Olomouc - kluci z Bystřice nám hned na začátek ukázali, že stále házenou hrát umějí a nedali nám šanci ani na jedinou branku. Poté jsme si spravili chuť na Kostelci a se Zorou jsme hráli hezkou házenou jen do poločasu. Obrana byla dobrá i útok, jen vázla střelba, kdy hráči spíše trefovali brankáře, než aby se trefovali do branky.

Litovel - Velká Bystřice A     0:13 (0:11)
Litovel - Kostelec n.H.         10:6 (6:5)
Litovel - Zora Olomouc        6:10 (4:3)

Ve skupině jsme skončili na 3.místě a v zápasech o umístění, nám byl přiřazen 1.nováček - Žeravice - u tohoto zápasu jsme snad z 90% dostávali branky jen z pozice křídel.
Litovel - Žeravice           8:14 (6:6)

Celkové umístění na 6.místě.
Sestava a branky: Juráš Ondřej (B), Finger Richard, Valouch Vojtěch (13), Kratochvíl Štěpán (10), Sedlář Šimon (1), Bandík Michal, Pinkava Vojtěch
15.6.2009 | Lenka Filipová | Přečteno: 1084x

Facebook

Partneři: