Druhé místo mužů na turnaji ve Velké Bystřici


Druhé místo mužů na turnaji ve Velké Bystřici
V neděli 12.9.2010 se družstvo mužů zúčastnilo turnaje ve Velké Bystřici. Vzhledem k tomu, že šlo o jednu z posledních příprav před sezonou, dostali příležitost hráči širšího kádru a v podstatě se nám vykrystalizovala sestava pro nadcházející ročník 1. ligy. Turnaje se zúčastnila mužstva Piešťan, Zlína, Kuřimi, domácí Velká Bystřice a naši muži.

V prvním zápase jsme nastoupili proti družstvu domácích a prohráli o gól. Výkon hráčů nebyl ideální a domácím pomohli i některé zvláštní výroky rozhodčích. Ty by ale neměli výkon prvoligového mužstva ovlivnit.

V dalších zápasech už hra měla vcelku vzestupnou tendenci. Až na první poločas s hodně tvrdě hrajícími Piešťany jsme celkem v pohodě všechny zápasy vyhráli, když se ve hře vystřídali všichni hráči. Potěšili mě zejména výkony mladších hráčů (Konšel, Sléha F. , Šmíd). Zejména výkon brankáře M. Sléhu byl ve všech zápasech výborný a plně nahradil Míšu Baránka, který turnaj vynechal kvůli studijním povinnostem. Dobrá zpráva je, že po zranění se v dobrém světle ukázali M. Havlíček a J. Číhal. Stínem byla dvě lehčí zranění (D. Barabáš, J. Rozsypal). Doufám, že na sobotní utkání poháru v Sokolnici a zejména na první mistrovské zápasy budou v pořádku.

Hráčům bych chtěl poděkovat za přístup v přípravě na letošní ročník, zejména na turnaji a soustředění v Polsku. Doufám, že to všechno dokážeme zúročit v letošní sezoně.

Turnaj J.I.M.T  Cup 12.9.2010,  pořádaný SK Velká Bystřice

Účastněná družstva:
HC Zlín
SK Kuřim
MHK Piešťany
Tatran Litovel
SK Velká Bystřice

Zápasy Tatranu Litovel:

SK Velká Bystřice - Tatran Litovel  14:13 (9:6)
Sestava a branky: Habermann, Sléha M. - Sléha F. 1, Šmíd, Schmalz 2, Konšel 1, Číhal, Čtvrtníček, Kuchař, Knébl 1, Rozsypal 2, Pohlmann 2, Barabáš 4, Havlíček, Škrabal, Zapletal. (ČK Šmíd)

Litovel - Zlín  26:17  (12:7)
Sestava a branky: Habermann, Sléha M. - Sléha F. 4, Šmíd 1, Schmalz 6, Konšel 1, Číhal 2, Čtvrtníček, Kuchař 1, Knébl , Rozsypal 2, Pohlmann 1, Barabáš 4, Havlíček 2, Škrabal, Zapletal 2. (ČK Pohlmann)

Tatran Litovel - MHK Piešťany  17:11  (8:7)
Sestava a branky: Habermann, Sléha M. - Sléha F. 1, Šmíd 6, Konšel 1, Číhal, Čtvrtníček, Kuchař 3, Knébl , Rozsypal 1, Pohlmann , Barabáš , Havlíček, Škrabal 3, Zapletal 2. (ČK Havlíček)

Tatran Litovel - SK Kuřim   28:18  (16:8)
Sestava a branky: Habermann, Sléha M. - Sléha F. 1, Šmíd 1, Konšel 8, Číhal 2, Čtvrtníček 2, Kuchař 5, Knébl 2, Pohlmann 5, Havlíček 2, Škrabal, Zapletal.

Hrací doba 2x20 min, rozhodčí Macharáček - Staněk, Macharáčková - Krobotová.

Celkové pořadí družstev:
1.  SK Velká Bystřice
2.  Tatran Litovel
3.  MHK Piešťany
4.  SK Kuřim
5.  HC Zlín

(Z technických zápisů vyhodnotil Jiří Macek)
14.9.2010 | Zdeněk Sléha | Přečteno: 1193x

Facebook

Partneři: