Starší žáci zůstávají neporaženi


Starší žáci zůstávají neporaženi
V letošní Středomoravské lize - skupina A zůstávají naši starší žáci zatím neporaženi. O uplynulých víkendech dvakrát vyhráli a před odvetami, které se hrají ještě na podzim, hájí čelo tabulky.

Soutěže starších žáků byly letos rozděleny do dvou skupin, a tak se naši hráči utkají na podzim dvoukolově jen se 4 soupeři. Příští víkend zahájí již boje v odvetách.

Sobota 25 .9.2010
TJ Šumperk -  Tatran Litovel 15:28  (5:14)

Utkání mělo dva rozdílné poločasy, ale  tak dopadlo pro nás jednoznačně. První poločas odehráli starší hráči, ve druhém poločase však nastoupili věkem mladší žáci a bylo to poznat. Branky moc nedávali a hodně dostávali. Šance ale byly. Snad se báli trochu přerostlého brankáře Šumperka.

Po dlouhé době se zadařilo střelecky Petru Vařekovi a opoře mužstva Petru Jindrovi.

Sestava a branky: Novák P., Sedlář - Vařeka P. 11, Jindra 8, Havran 5, Číhal 2, Hrbček 1, Zavadil 1, Kolář, Hudeček, Nantl, Žák, Štencl.

Sobota 2.10.2010
Tatran Litovel - Sokol Senice na Hané 18:9 (7:6)

Utkání bylo první poločas zbytečně nervózní z naší strany. Hráči měli spoustu ztracených míčů a neproměňovali šance. Zlepšená hra ve druhém poločase nakonec znamenala jasné vítězství. Nejlepším hráčem na hřišti byl opět Petr Jindra. Dobře zachytal Patrik Novák.

Sestava a branky: Novák P., Sedlář - Jindra 9, Vařeka 3, Číhal 3, Havran 1, Kolář 1, Hudeček 1.


Komentáře k utkáním: Vl. Mach.
10.10.2010 | admin | Přečteno: 708x

Facebook